ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σύζυγος Σάρατε: "Μου έλεγαν ότι θα κομματιάσουν τον γιο μου"

Σύζυγος Σάρατε: "Μου έλεγαν ότι θα κομματιάσουν τον γιο μου"

Η Νάταλι Γουέμπερ αποκάλυψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε με την οικογένειά της, μετά τη μεταγραφή του συζύγου τους Μάουρο Σάρατε στη Μπόκα.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την άφιξη του Μάουρο Σάρατε στη Μπόκα. Μια μεταγραφή που σήκωσε πολύ μεγάλο ντόρο και ανάγκασε την οικογένεια του Αργεντινού να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Βλέπετε, οι οπαδοί της Βέλες, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και από την οποία το 2018 πήγε στη Μπόκα, έφτασαν στο σημείο να απειλούν ότι θα βάλουν βόμβα στο σχολείο που πήγαιναν τα παιδιά του Σάρατε ή και ακόμα πως θα κομματιάσουν τον δύο ετών γιο του.

Η σύζυγος του 33χρονου σήμερα Αργεντινού, Νάταλι Γουέμπερ, θυμήθηκε όσα βίωσε: "Με τον καιρό, σκέφτομαι πόσο μακριά θα μπορούσε να φτάσει η τρέλα κάποιου. Μου έστελναν πανό και φωτογραφίες στην πόρτα του σπιτιού μου λέγοντας ότι επρόκειτο να κομματιάσουν τον Ρόκο, τον γιο μου που ήταν δύο ετών. Είχα μπροστά μου ανθρώπους με αρρωστημένο μυαλό.

Όταν ο Μάουρο πήγε στην προετοιμασία της Μπόκα, θυμάμαι να βρίσκομαι στο μπάνιο και να φοβάμαι πως κάποιος θα μπει στο σπίτι μου για να σκοτώσει εμένα και τα παιδιά μου. Ήμουν τόσο φοβισμένη, που τα βράδια δεν κοιμόμουνα και τη μέρα δεν ήθελα να βγω έξω από το σπίτι. Μου έστελναν φωτογραφίες του Μάουρο και δίπλα του πιστόλια.

Δεν νομίζω ότι πλέον θα συμβεί κάτι άλλο σχετικό. Είναι μια ιστορία που έχει περάσει. Ήταν οπαδοί της Βέλες που είχαν μέσα τους θυμό. Κάποιοι βέβαια τους έβαλαν να το κάνουν. Δεν έχει σημασία ποιοι ήταν. Ελπίζω πως στο μέλλον δεν θα γίνει τίποτα άλλο όταν οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες" ήταν τα λόγια του γνωστού μοντέλου.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ