ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σύλλογος της Αργεντινής αποβλήθηκε και υποβιβάστηκε για ξυλοδαρμό διαιτητών

Σύλλογος της Αργεντινής αποβλήθηκε και υποβιβάστηκε για ξυλοδαρμό διαιτητών

Η Χουβεντούδ ντε Περγκαμίνο αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα Αργεντινής για τα επεισόδια που οδήγησαν σε ξυλοδαρμό τριών διαιτητών σε πρόσφατο αγώνα για τον προβιβασμό της (video).

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από δύο εβδομάδες στην αναμέτρηση της Χουβεντούδ ντε Περγκαμίνο με αντίπαλο την Ιντεπεντιέντε ντε Σιβιλκόι σε αγώνα που έκρινε τον προβιβασμό από τη Federal B (4η κατηγορία) στη Federal A (3η κατηγορία), οδήγησαν στον υποβιβασμό των γηπεδούχων και στην αποβολή τους από τα εγχώρια πρωταθλήματα και μία σεζόν.

Μετά από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ένας παίκτης της Χουβεντούδ, προκλήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να επιτίθενται στους διαιτητές και να ακολουθεί και εισβολή φιλάθλων.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να προστατεύσουν τους τρεις διαιτητές, με συνέπεια να σημειωθούν σκηνές ντροπής στον αγωνιστικό χώρο.

Σύλλογος της Αργεντινής αποβλήθηκε και υποβιβάστηκε για ξυλοδαρμό διαιτητών

Ο βοηθός Μαρσέλο Ακόστα δέχθηκε ισχυρό πλήγμα στο κεφάλι, με συνέπεια να γεμίσει με αίματα το μπάνιο των αποδυτηρίων. Χτυπήματα στο κεφάλι δέχθηκαν και οι άλλοι δύο διαιτητές, με συνέπεια να μην θυμούνται με λεπτομέρειες τα επεισόδια.

Μετά από την απόφαση της αρμόδιας αρχής, η Χουβεντούδ θα αποβληθεί από κάθε διοργάνωση μέσα στο 2018 και ως εκ τούτου θα αρχίσει τη νέα σεζόν από την 5η τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου και δύο ποδοσφαιριστές που επιτέθηκαν στους διαιτητές τιμωρήθηκαν κατά περίπτωση με δύο και τρία χρόνια αποκλεισμού.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ