ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σκόραρε και έγινε έξαλλος ο Πάμπλο Πέρες

Σκόραρε και έγινε έξαλλος ο Πάμπλο Πέρες

Ο Πάμπλο Πέρες σκόραρε στο 90'+2 και χάρισε τη νίκη στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά έγινε έξαλλος και πανηγύρισε το γκολ του με βρισιές και τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν (video)

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε 2-1 την Ταγιέρες στο "Bombonera", με τον Πάμπλο Πέρες να τη λυτρώνει με γκολ στο 92ο λεπτό και να πανηγυρίζει με νεύρα και βρισιές.

Οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και αυτός έβριζε προς την εξέδρα, ενώ αφού έδειξε να ηρεμεί, κοίταξε τον ουρανό και φώναξε "puta, puta" (δεν χρειάζεστε μετάφραση).

Ο ίδιος δεν έδωσε εξήγηση στις δηλώσεις του, κανείς δεν ξέρει γιατί αντέδρασε έτσι, αλλά η πίεση είναι μεγάλη και έχει ακούσει πολλά... για δύο λόγους.

Η Μπόκα μπορεί να είναι πρώτη και να πηγαίνει για πρωτάθλημα, αλλά στις 15 Μαρτίου ηττήθηκε απ' τη Ρίβερ Πλέιτ για το Super Copa και οι οπαδοί δεν το πήραν καλά!

Όσον αφορά στον Πέρες (κεντρικός μέσος), στα 32 του κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής και έκανε ντεμπούτο στην εφιαλτική ήττα απ' την Ισπανία στη Μαδρίτη με 1-6 (μπήκε στο ματς στο 62' με το σκορ στο 4-1).

Με λίγα λόγια οι τελευταίες εβδομάδες είναι χειρότερες στην καριέρα του Πάμπλο Πέρες.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ