ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σκόκο: Άλλα θέλει η Ρίβερ, άλλα ο "υδραυλικός"

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP

Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Λατινική Αμερική κάνουν τη θέση του Νάτσο Σκόκο στην Ρίβερ Πλέιτ επισφαλή. Διαβάστε πού φέρεται να στοχεύουν οι "εκατομμυριούχοι" και πού ο "υδραυλικός".

Ο Νάτσο Σκόκο μπορεί να έφυγε από την ΑΕΚ και την Ελλάδα το μακρινό, πλέον, 2011 αλλά ό,τι αφορά το μέλλον του πάντα γίνεται είδηση στη χώρα μας, όπως συμβαίνει και τις τελευταίες ώρες που στην Αργεντινή "διώχνουν" τον "υδραυλικό" από την Ρίβερ Πλέιτ.

Μεταξύ άλλων, στην πατρίδα του 34χρονου -πια- Σκόκο γράφουν στα ρεπορτάζ τους ότι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο έχει πάψει να υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή, καθώς οι πολλοί τραυματισμοί από τους οποίους έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα τον έχουν μετατρέψει σε τέταρτη επιλογή των "εκατομμυριούχων".

Γι' αυτό, λοιπόν, στην Αργεντινή σημειώνουν ότι ήδη ομάδες από την Ουρουγουάη και το Μεξικό έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ρίβερ για να ρωτήσουν τι γίνεται με την περίπτωση Σκόκο και με πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν. Τα ονόματα των κλαμπ εικάζεται πως είναι Πενιαρόλ, Νασιονάλ και Πούμας, ενώ πάντα στο κόλπο φέρεται να βρίσκεται η μεγάλη αγάπη του Σκόκο, η Νιούελς.

Βεβαίως, αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος, καθώς η άλλη -δηλαδή αυτή του Αργεντινού- αναφέρει ότι ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ έως το 2020, διεκδικώντας όσο δύναται θέση στα πλάνα του Γκαγιάρδο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ