ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σιμεόνε: "Δεν θα πάρω ποτέ το γιο μου στην ομάδα μου"

Atletico's head coach Diego Simeone gestures during a training session at the Lillekula Stadium, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid in Tallinn, Estonia, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Atletico's head coach Diego Simeone gestures during a training session at the Lillekula Stadium, a day ahead of UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid in Tallinn, Estonia, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έπλεξε το εγκώμιο του γιου του, Χιοβάνι, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με την εθνική Αργεντινής. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν θα τον πάρει ποτέ σε όποια ομάδα προπονεί.

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής σε φιλική αναμέτρηση με τη Γουατεμάλα στο Λος Άντζελες.

Ο πατέρας του επιθετικού της Φιορεντίνα και προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο, έπλεξε το εγκώμιο του γιου του. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι ποτέ δεν θα τον έχει παίκτη και τεκμηρίωσε την άποψή του.

"Μου αρέσει πολύ να βλέπω το γιο μου στην εθνική Αργεντινής. Γνωρίζω και γνωρίζει τι αισθανόμαστε για την εθνική. Το έχει μέσα του. Τα πήγε καλά.

Δεν μου αρέσει πολύ να μιλώ ως πατέρας, αλλά ως προπονητής. Είναι ένα παιδί που έχει όλα τα εφόδια για να παίξει μαζί μου, αλλά δεν θα τον πάρω ποτέ μαζί μου. Είναι δύσκολο να έχεις το γιο σου στ' αποδυτήρια. Για τον ίδιον, για τη σχέση. Μπορεί κάποια ημέρα να μην είμαι εγώ στην Ατλέτικο και να είναι αυτός", υποστήριξε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Photo credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ