ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σήκωσε το SuperCopa ο Σκόκο, 2-0 η Ρίβερ την Μπόκα!

River Plate's team celebrate winning the Supercopa Argentina final match against Boca Juniors in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
River Plate's team celebrate winning the Supercopa Argentina final match against Boca Juniors in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP

Η Ρίβερ Πλειτ νίκησε 2-0 την Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του SuperCopa, με τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, να σκοράρει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. (VIDEO).

Για πρώτη φορά μετά το 1976, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του SuperCopa της Αργεντινής, στο "Estadio Malvinas Argentinas de Mendoza", με τους "εκατομμυριούχους" του Νάτσο Σκόκο να θριαμβεύουν με 2-0 και να κατακτούν το τρόπαιο.

Ο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ για τη Ρίβερ στο 18' με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' με τον άλλοτε άσο της Ένωση, ο οποίος είχε μπει δυο λεπτά νωρίτερα στο ματς. Το τρόπαιο κατέληξε στη Ρίβερ, η οποία φέτος πραγματοποιεί μια κακή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Οι "Xeneizes" καλπάζουν στο πρωτάθλημα, προπορεύονται στη βαθμολογία και στο τελευταίο τους ματς νίκησαν με 2-1 την Τίγκρε. Στον αντίποδα, οι "Millonarios" έχουν συγκεντρώσει μόλις 23 βαθμούς έπειτα από 19 αγωνιστικές και έβαλαν "φρένο" σε ένα σερί ανομβρίας, νικώντας στο τελευταίο εκτός έδρας την Πατρονάτο με 1-0.

Φαίνεται όμως ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα, μετρούν άλλα πράγματα πέρα από τη φόρμα και η Ρίβερ κατάφερε να κυριαρχήσει και να φτάσει στον τίτλο, σκορπώντας ανείπωτη χαρά στον κόσμο της.

AP Photo/Marcelo Ruiz

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ