ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σαμπαόλι: "Μας έδωσαν χαστούκι στο πρόσωπο"

Σαμπαόλι: "Μας έδωσαν χαστούκι στο πρόσωπο"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Χορχέ Σαμπαόλι μετά τον διασυρμό της Αργεντινής από την Ισπανία, αλλά και το τι είπε ο πρώην διεθνής, Χόρχε Βαλντάνο.

Η Ισπανία διέλυσε χθες (27/3) με σκορ 6-1 την Αργεντινή. Ο Ίσκο έκανε χατ-τρικ για τη "furia roja", σκόραραν οι δύο Βραζιλιάνοι της Ισπανίας, ενώ ισοφαρίστηκε η πιο βαριά ήττα των Αργεντινών. Ο Λιονέλ Μέσι, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στον φιλικό διασυρμό της χώρας του, δεν άντεξε να μείνει μέχρι το φινάλε του αγώνα στο "Wanda Metropolitano".

"Μας έδωσαν πραγματικά ένα χαστούκι στο πρόσωπο", είπε ο προπονητής της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι και συνέχισε: "Αισθάνομαι άσχημα για τους παίκτες, αναλαμβάνω την ευθύνη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ισορροπία ή σταθερότητα".

Η Αργεντινή μπορεί να νίκησε με 2-0 την Παρασκευή την Ιταλία, χωρίς τον Μέσι, αλλά οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά από το 1958. Στο Μουντιάλ είναι στον ίδιο όμιλο με Ισλανδία, Κροατία και Νιγηρία.

"Η Αργεντινή θα ζει ένα μαρτύριο από τώρα μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο", δήλωσε ο πρώην διεθνής, Χόρχε Βαλντάνο, στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό" Onda Cero".

"Ο Μέσι είναι ο μόνος λόγος που κάποιος δίνει ακόμη στην Αργεντινή μια ελπίδα νίκης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση του Σαμπαόλι", τονίστηκε ακόμα για την "αλμπισελέστε".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ