ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού για τον Μπενεντέτο

Boca Juniors' Dario Benedetto scores against Union de Santa Fe, during an Argentine first division match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, June 25, 2017. (AP Photo/Agustin Marcarian)
Boca Juniors' Dario Benedetto scores against Union de Santa Fe, during an Argentine first division match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, June 25, 2017. (AP Photo/Agustin Marcarian) AP

Σοκ στην Μπόκα αλλά και στην εθνική Αργεντινής, καθώς ο Ντάριο Μπενεντέτο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει το Μουντιάλ 2018.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Ντάριο Μπενεντέτο. Στην αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρασίνγκ, ο 27χρονος φορ έπρεπε να αποβληθεί για ένα αντιαθλητικό τάκλιν στο 77' επάνω στον Σολάρι αλλά γλίτωσε βλέποντας την κίτρινη κάρτα του ρέφερι Χερέρα.

Που να ήξερε ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή η ατυχία του χτυπούσε την πόρτα... Ο Μπενεντέτο έμεινε στο παιχνίδι αντί να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια και τρία λεπτά αργότερα έπεσε στο έδαφος έχοντας υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του δεξιού ποδιού!

Κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Πέμπτη (23/11) και θα μείνει για μίνιμουμ 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Σοκ για την Μπόκα Τζούνιορς, σοκ και για την εθνική Αργεντινής, καθώς ο Μπενεντέτο φάνταζε ως ο επικρατέστερος -μετά τον Κουν Αγκουέρο- υποψήφιος φορ για την αποστολή της "Αλμπισελέστε" ενόψει Μουντιάλ 2018.

Ο 27χρονος επιθετικός ήταν σε εξαιρετική φόρμα φέτος, σκοράροντας κόντρα στην Ρασίνγκ το 9ο φετινό του τέρμα (+4 ασίστ) σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

(AP Photo/Agustin Marcarian)



TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ