ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Πιο κοντά στη Νιούελς ο Σκόκο

River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
River Plate's Ignacio Scocco celebrates scoring against Boca Juniors during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP

Ο Νάτσο Σκόκο δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ για παραμονή και κάθε μέρα που περνά τον φέρνει σύμφωνα με την Ole πιο κοντά στην επιστροφή στη Νιούελς.

Το συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με τη Ρίβερ Πλέιτ εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και η ομάδα του Μπουένος Άιρες θα προτιμούσε να τον κρατήσει στο ρόστερ της για ένα ακόμη χρόνο.

Την ίδια ώρα ο Αργεντινός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ δέχεται πρέσινγκ από το Ροσάριο για επιστροφή στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο 34χρονος δεν έχει αποφασίσει ακόμη - η καραντίνα και η αναστολή δράσης λόγω του κορονοϊού τον βολεύουν να βρει λύση στο δίλημμά του - και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ole "αν μπορούσε θα έπαιζε μια εβδομάδα για τη Ρίβερ και μία για τη Νιούελς θα το προτιμούσε".

Η αναβλητικότητα του Σκόκο στη λήψη της απόφασης αλλά και το γεγονός ότι η Ρίβερ δεν μπορεί να τον περιμένει για... πολύ, τον φέρνουν πιο κοντά στη "λέπρα".

Ο Αργεντινός ξεκίνησε από τμήματα υποδομής της Νιούελς, η δεύτερη θητεία του ήταν το 2012 (ως δανεικός από την Αλ Άιν) και η τρίτη ξεκίνησε το 2014 (όταν επέστρεψε από την Ευρώπη) και ολοκληρώθηκε το 2017.

Με τη Νιούελς κατέτησε ένα Απερτούρα (2004), το πρωτάθλημα του 2013, ενώ με τη Ρίβερ δύο Κύπελλα (2017, 2019), ένα Σούπερκαπ (2017), ένα Libertadores (2018) κι ένα Recopa Sudamericana (2019).

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ