ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Περνά ιατρικά για τη Ρίβερ Πλέιτ ο Σκόκο

Περνά ιατρικά για τη Ρίβερ Πλέιτ ο Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο βρίσκεται στην κλινική "Σέντρο Ρόσι" και περνά από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη "μίγιο". (φωτογραφίες)

Τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε σε μόνιμη βάση μεταγραφικό στόχο τόσο της ΑΕΚ όσο και της Ρίβερ Πλέιτ. Παρά το επίμονο πρέσινγκ της Ένωσης - ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα μεταγραφική σεζόν - ο Νάτσο Σκόκο δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τα "κιτρινόμαυρα".

Περνά ιατρικά για τη Ρίβερ Πλέιτ ο Σκόκο

Αντίθετα, θα φορά τα χρώματα της Ρίβερ Πλέιτ. Μετά και την αποχώρησή του από το Ροσάριο και τη Νιούελς Ολντ Μπόις (στη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα της "λέπρα"), η μετακίνησή του στη "μίγιο" είχε δρομολογηθεί.

Μάλιστα, την Πέμπτη (29/6) το πρωί βρέθηκε στην "Σέντρο Ρόσι" της πρωτεύουσας της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ.

Περνά ιατρικά για τη Ρίβερ Πλέιτ ο Σκόκο

Άλλωστε είναι γνωστό στη "χώρα του τάνγκο" ότι μπορεί να αγωνίστηκε για έξι χρόνια (σε δύο θητείες) στο Ροσάριο, αλλά ο 32χρονος Αργεντινός ήταν από παιδί οπαδός της νέας του ομάδας.

Photo credits: Twitter

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ