ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Οσβάλντο: "Aπελευθερώθηκα από τα σκ@τ@ του ποδοσφαίρου"

Οσβάλντο: "Aπελευθερώθηκα από τα σκ@τ@ του ποδοσφαίρου"

Ο Ντανιέλ Οσβάλντο έχει παρατήσει το ποδόσφαιρο για να ακολουθήσει καριέρα μουσικού και σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι "απελευθερώθηκε από τα σκ@τ@".

Είναι μόλις 30 ετών, το ταλέντο του πλούσιο, αλλά ο χαρακτήρας του εκκεντρικός. Ο Αργεντινός στην καταγωγή αλλά διεθνής με την εθνική Ιταλίας επιθετικός, Ντανιέλ Οσβάλντο, έχει αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στη μουσική.

Σε συνέντευξή του στο "Fox Sports", ο "Λόκο" αιτιολόγησε την απόφασή του ως "απελευθέρωση από τα σκ@τ@ του ποδοσφαίρου".

"Αυτά τα δύο χρόνια κατάλαβα ότι το περιβάλλον του ποδοσφαίρου, δεν με καταλάβαινε. Αυτό πτοεί τους ειλικρινείς ανθρώπους. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για το ποδόσφαιρο, αλλά εδώ στην Αργεντινή μιλούν λίγο γι' αυτό. Εμένα, αυτό είναι το πάθος μου.

Το τελευταίο διάστημα στην Μπόκα, δεν περνούσα καλά. Ούτε εγώ, ούτε η οικογένειά μου. Έβγαζα πολλά χρήματα, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Όταν σταμάτησα να παίζω, απελευθερώθηκα από όλα αυτά τα σκ@τ@. Τώρα, θα αφοσιωθώ στη μουσική, όχι πια στο ποδόσφαιρο.

Πάντα μου άρεσε να γράφω στίχους, είναι ένα πρότζεκτ που "τρέχω" τέσσερις μήνες", υποστήριξε ο Ντάνι Οσβάλντο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ