ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Σκόκο έβαλε γκολ στη Νιούελς και δεν μπορούσε να το πανηγυρίσει

Ο Σκόκο έβαλε γκολ στη Νιούελς και δεν μπορούσε να το πανηγυρίσει

Ο Νάτσο Σκόκο σκόραρε το νικητήριο γκολ της Ρίβερ Πλέιτ στον αγώνα με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, αλλά δεν μπορούσε να το πανηγυρίσει ύστερα απ' όσα έχει περάσει με τη φανέλα της.

Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε 3-2 τη Νιούελς Ολντ Μπόις εκτός έδρας, με το νικητήριο τέρμα να επιτυγχάνεται στο 71ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος δεν μπορούσε να πανηγύρισει το τέρμα απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Βλέπετε, φόρεσε τη φανέλα της από το 2003 ως το 2006, μετέπειτα τη σεζόν 2012-13 ως δανεικός και από το 2014 ως το 2017, όταν και πήρε μεταγραφή για τους "μιλιονάριος". Από θέμα σεβασμού και μόνο, ο 34χρονος έσκυψε απλά το κεφάλι μετά το γκολ και κάποια στιγμή ένωσε τα χέρια και απευθύνθηκε στο κοινό της Νιούελς, σα να ζητούσε και συγγνώμη που πέτυχε γκολ εναντίον της.

Οι συμπαίκτες του, ο Γκαγιάρδο και ο κόσμος προφανώς και το πανηγύρισαν με την ψυχή του, αλλά ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει στη χαρά. Ως επαγγελματίας έκανε αυτό που έπρεπε, σημειώνοντας μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ με δεξί σουτ, αλλά από 'κει και πέρά μέτρησε το συναίσθημα.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ έδειξε ότι σέβεται την διαδρομή του, ενώ να τονιστεί πως πριν τον αγώνα τιμήθηκε από τη Νιούελς, η οποία του προσέφερε ένα υπέροχο κάδρο με μια φανέλα της ομάδας που έχει τ' όνομά του και το Νο32.



TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ