ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Σκαλόνι "ευλογεί" τον γάμο του Λαουτάρο Μαρτίνες με την Μπαρτσελόνα

Ο Σκαλόνι "ευλογεί" τον γάμο του Λαουτάρο Μαρτίνες με την Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Πεπεισμένος πως η Αργεντινή θα ωφεληθεί αν ο Λαουτάρο Μαρτίνες γίνει δίδυμο στην Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Οι φήμες που θέλουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες να έχει πάρει ήδη την απόφασή του και να πιέζει με τον τρόπο του την Ίντερ ώστε να πει το "Si" στην Μπαρτσελόνα για την πώλησή του, ολοένα και φουντώνουν.

Τα τελευταία σενάρια θέλουν μάλιστα τους μπλαουγκράνα να δίνουν 60.000.000 ευρώ συν δύο παίκτες στους νερατζούρι, ώστε να κάνουν το χατίρι του Μέσι και να του φέρουν έναν παίκτη με τον οποίο θα συνθέσει ένα τρομερό αργεντίνικο δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

Τι γνώμη έχει όμως ο Λιονέλ Σκαλόνι για αυτό το ενδεχόμενο, με δεδομένο πως οι δύο αυτοί παίκτες είναι η βάση της αλμπισελέστε (μαζί με τον Αγκουέρο) στη γραμμή κρούσης της αυτή την εποχή;

Μα φυσικά την καλύτερη για το "πάντρεμα" του 22χρονου επιθετικού με την "Μπάρσα", με τον άλλοτε παίκτη των Λάτσιο και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να δηλώνει:

Ο Σκαλόνι "ευλογεί" τον γάμο του Λαουτάρο Μαρτίνες με την Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

"Εάν ο Λαουτάρο είναι αρκετά τυχερός για να έχει για συμπαίκτη κόποιον όπως ο Μέσι, τότε αυτό είναι ό,τι καλύτερο για εμάς.

Πιστεύω πως θα είναι ένας επιθετικός αναφοράς τα επόμενα χρόνια και ελπίζω να τα πάει καλά", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, που έσπευσε πάντως στη συνέχεια να "ρίξει τους τόνους", λέγοντας:

"Ο Λαουτάρο είναι σπουδαίος επιθετικός και πρέπει να παίξει για μία μεγάλη ομάδα, είναι όμως ήδη σε μία μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, οπότε είναι δύσκολο για αυτήν να τον αφήσει να φύγει. Εάν πάντως αλλάξει ομάδα, ελπίζω να πετύχει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ