ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Ποντόλσκι θέλει να παίξει στη Μπόκα

Ο Ποντόλσκι θέλει να παίξει στη Μπόκα

Ο μάνατζερ Ροντρίγκο Κόντας υποστήριξε ότι η μεταγραφή του Λούκας Ποντόλσκι στη Μπόκα μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ενώ ο Κάρλος Σαμπράνο μετέφερε την επιθυμία του Γερμανού να παίξει στους "χενέισες".

Την ώρα που το μέλλον του "ερυθρόλευκου" Φράνκο Σολδάνο στη Μπόκα δεν έχει ξεκαθαρίσει, το όνομα του Λούκας Ποντόλσκι πέφτει στο τραπέζι για την ομάδα της Αργεντινής. Ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής αγωνίζεται στην τουρκική Αντάλιασπορ, αλλά σύμφωνα με τον Περουβιανό πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ και νυν της Μπόκα, Κάρλος Σαμπράνο, ο Ποντόλσκι θέλει σαν... τρελός να παίξει στους "χενέισες".

Ο Σαμπράνο ανέφερε για τον Ποντόλσκι σε live instagram με τον συμπατριώτη του Κριστιάν Κουέβα: "Μου λέει: «Αδερφέ, πάρε με στη Μπόκα, πάρε με στη Μπόκα»". Αργότερα, ο δυνατός στη Λατινική Αμερική μάνατζερ, Ροντρίγκο Κόντας, υποστήριξε στο ραδιόφωνο Mundo Boca πως η μεταγραφή του 34χρονου στη Μπόκα δεν είναι καθόλου απίθανη:

"Η Μπόκα είναι σημείο αναφοράς και θα ήθελε να παίξει σ' αυτήν. Αν θελήσει να κάνει μια προσπάθεια στα οικονομικά (εννοεί να μην ζητήσει πολλά χρήματα), θα μπορούσε να γίνει η δουλειά. Θέλει να παίξει στη Νότια Αμερική και είχαμε πει να ξαναμιλήσουμε στα μέσα της σεζόν. Πλέον οι Ευρωπαίοι θέλουν να παίξουν στη Νότια Αμερική, την Κίνα, το MLS και την Αραβία. Δεν τα βλέπουν ως πρωταθλήματα στα οποία θα πάνε για να συνταξιοδοτηθούν. Αν ο Ποντόλσκι πάει στη Μπόκα, τότε θα σβήσει την εικόνα του Ντε Ρόσι που αποχώρησε".

Παρεμπιπτόντως, ο Κόντας ήταν ο μάνατζερ που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στην Ολίμπια της Παραγουάης. Αναφορικά με τη γραμμή κρούσης της Μπόκα, ο Κάρλος Τέβες ενδέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Σολδάνο, που έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 και αγωνίζεται στους "χενέισες" ως δανεικός από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ποντόλσκι έχει κάνει θαυμάσια καριέρα έχοντας περάσει από Κολωνία, Μπάγερν, Άρσεναλ, Ίντερ, Γαλατασαράι, Βίσελ Κόμπι και τώρα Αντάλιασπορ, με την οποία έχει βέβαια συμβόλαιο έως το 2021.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ