ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Μέσι επέστρεψε, η Αργεντινή έφαγε τρία (VIDEO)

Ο Μέσι επέστρεψε, η Αργεντινή έφαγε τρία (VIDEO)

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο σημαδεύτηκε από νέα τριάρα σε βάρος της "αλμπισελέστε", αυτή τη φορά σε φιλικό με τη Βενεζουέλα στη Μαδρίτη. (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε ξανά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, αλλά η "αλμπισελέστε" έχασε. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βενεζουέλα στο "Ουάντα Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης και ηττήθηκε 1-3. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα έπαιξε για πρώτη φορά με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας τον Ιούνιο, αλλά η εμφάνιση της Αργεντινής προβλημάτισε (τρία γκολ είχε δεχτεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο από την Κροατία και τέσσερα από τη Γαλλία).

Το σκορ για τη Βενεζουέλα άνοιξε στο 6' ο Ροντόν, στο 44' ο Μουρίγιο έκανε το 0-2, ενώ στο 59' ο Λαουτάρο Μαρτίνες μείωσε σε 1-2, ύστερα από πάσα του Λο Τσέλσο. Η Βενεζουέλα κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ, με πέναλτι του Μαρτίνες στο 75'.

Ο Μέσι προσπάθησε κατά τη διάρκεια του αγώνα να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του, δίχως να αξιοποιηθούν οι πάσες του, όπως έγινε με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο video που ακολουθεί:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Αρμάνι - Μερκάδο (46' Κάνενμαν), Φουτ, Λισάντρο Μαρτίνες (46' Μπλάνκο)- Μοντιέλ, Παρέδες, Λο Τσέλσο (78' Περέιρα), Ταγλιαφίκο - Μέσι, Γκονσάλο Μαρτίνες (46' Σουάρες) - Λαουτάρο Μαρτίνες (70' Μπενεντέτο)

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Φαρίνες - Ερνάντες, Οσόριο, Βιαγιανουέβα, Ροσάλες (89' Αριστιγκέτα) - Ερέρα (64' Σοτέλδο), Ρινκόν, Μορένο - Ματσίς (79' Χουάνπι), Ροντόν (72' Γιόσεφ Μαρτίνες), Μουρίγιο.







TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ