Ο Μαραντόνα στέλνει τις κόρες του ενώπιον δικαστή

Εξηγήσεις από τις κόρες του ενώπιον δικαστή ζητάει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος θεωρεί ότι του υπεξαίρεσαν 1.500.000 ευρώ λόγω της μητέρας τους.

Ο "πόλεμος" στην οικογένεια Μαραντόνα καλά κρατεί. Ο Ντιέγκο βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, Κλάουντια Βιγιαφάνε, και στη μέση μπαίνουν οι δύο κόρες του ζευγαριού, Ντάλμα και Χιανίνα, οι οποίες πρέπει να εμφανιστούν ενώπιον δικαστή, κατόπιν εντολής του "Ντιεγκίτο"!

Η υπόθεση αφορά 3.000.000 πέσος Αργεντινής (περίπου 1.500.000 ευρώ), τα οποία ο νυν προπονητής της Αλ Φουτζάιραχ (2η κατηγορία στα ΗΑΕ) θεωρεί ότι οι κόρες του τοποθέτησαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ουρουγουάη, μετά από υπόδειξη της μητέρας τους.

"Αυτό που ζητάμε είναι η Ντάλμα κι η Χιανίνα να εξηγήσουν εάν, από την ημερομηνία έναρξης της υπόθεσης, ταξίδεψαν ή όχι στην Ουρουγουάη", δήλωσε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος έχει κάκιστες σχέσεις με τις κόρες του πελάτη του. "Ελπίζω να μην πουν ψέμματα, επειδή εάν το κάνουν ενώπιον δικαστή, θα πρόκειται για ψευδή κατάθεση", συμπλήρωσε.

Η Ντάλμα έγραψε λίγες ώρες αργότερα στο twitter της ότι "το ψέμα θα έπρεπε να κοστίζει και η δυσφήμιση επίσης. Επειδή όταν αντιμετωπίζεις ψέματα, η ζημιά ήδη έχει γίνει".

Η "πέτρα του σκανδάλου", από την πλευρά της, η επί 13 χρόνια σύζυγος του Μαραντόνα παρευρέθηκε προ ημερών σε θεατρικό έργο, όπου αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί της υπόθεσης: "Εάν θέλω να μιλήσω, θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου, παιδιά. Εδώ ήρθα για κάτι άλλο".

Photo credits: AP Photo/Eduardo Di Baia

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24