ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Μαραντόνα πήρε θέση μετά την ντροπιαστική ήττα της Αργεντινής

Argentine soccer legend Diego Maradona stands on stage during the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Argentine soccer legend Diego Maradona stands on stage during the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Η Αργεντινή συνετρίβη με 6-1 από την Ισπανία και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πήρε θέση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Η Αργεντινή υπέστη ένα άνευ προηγουμένου κάζο στο φιλικό με την Ισπανία και ενώ οι εθνικές ομάδες που έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ, συνεχίζουν το μοντάρισμά τους ενόψει της συμμετοχής τους στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έμεινε εκτός και μάλιστα είδε ως το... 78' το παιχνίδι, διότι δεν άντεξε άλλο με την εικόνα της "αλμπισελέστε", όμως αυτό δεν δικαιολογεί το ντροπιαστικό 6-1 από τη "furιa roja". Οι Λατινοαμερικάνοι είναι από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο, αλλά έδειξαν ότι χωρίς τον ηγέτη τους είναι... άλλη ομάδα!

Παρ' όλα αυτά, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα βάζει "πλάτη" και στηρίζει την εθνική του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν θέλει να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά, ούτε να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει στη χώρα.

"Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι η βελτίωση. Πάμε Αργεντινή", ήταν το σχόλιο του Μαραντόνα στο Instagram.

AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ