ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Νίκη της Μπόκα στο ντεμπούτο του Σολδάνο

Νίκη της Μπόκα στο ντεμπούτο του Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο έκανε την πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα της Μπόκα στο νικηφόρο (2-0) παιχνίδι απέναντι στην Αλντοσίβι. Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Αργεντινός έφτασε κοντά στο γκολ, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπόκα έκανε τα ξημερώματα ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός, που έχει δοθεί στους "σενέισες" ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήταν στο αρχικό σχήμα του νικηφόρου (2-0) αγώνα με την Αλντοσίβι, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος ήταν στη γραμμή κρούσης, ενώ πίσω του έπαιζε ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε το 1-0. Ο Σολδάνο, που έπαιξε και στα 90 λεπτά με συμπαίκτη τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει στο ντεμπούτο του, αλλά το σουτ που έκανε από θέση βολής στο 28' απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Μετά τον αγώνα σχολίασε ότι έχει προσαρμοστεί άμεσα στη νέα του ομάδα και πως νιώθει ότι θα έρθουν και τα γκολ. Παρεμπιπτόντως, βασικός με την Αλντοσίβι ήταν ο πρώην χαφ του Αστέρα και της Λαμίας, Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ύστερα από τρεις αγωνιστικές, η Μπόκα μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ