ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπερμούδες: "Κοντά στην Μπόκα ο Καβάνι"

PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν μέλος της διοίκησης της Μπόκα Τζούνιορς, Χόρχε Μπερμούδες, υποστήριξε ότι ο Έντινσον Καβάνι μπορεί σύντομα να κλείσει στην ομάδα του Μπούενος Άιρες.

Δεν είναι μια απλή φήμη όπως φάνηκε στην αρχή. Η Μπόκα Τζούνιορς όχι μόνο θέλει τον Έντινσον Καβάνι, αλλά βρίσκεται και κοντά στην απόκτησή του.

Αυτό υποστήριξε ο Κολομβιανός πρώην του Ολυμπιακού και νυν μέλος της διοίκησης των σενέισες, Χόρχε Μπερμούδες. "Γνωρίζοντας τον Ρικέλμε, νομίζω ότι σύντομα θα κλείσει. Ελπίζω να είναι πολύ σύντομα", υποστήριξε ο "πατρόν".

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι ο 33χρονος Ουρουγουανός δεν θα μείνει στο Παρίσι. Το συμβόλαιο του Ματαδόρ με την Παρί Σεν-Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν θα επεκταθεί.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ