ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπάουσα: "Είναι ψέμα ότι ο Μέσι φτιάχνει την ομάδα"

Μπάουσα: "Είναι ψέμα ότι ο Μέσι φτιάχνει την ομάδα"

Ο Εντγάρδο Μπάουσα διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτός που μεθοδεύει τις κλήσεις στην εθνική Αργεντινής, φέρνοντας "φίλους" του στην "αλμπισελέστε".

Ανάμεσα στα πολλά για τα οποία έχει κατηγορηθεί ο Λιονέλ Μέσι όσον αφορά την παρουσία του σε εθνικό επίπεδο είναι και ότι είναι αυτός που μεθοδεύει τις κλήσεις στην εθνική Αργεντινής, φέρνοντας "φίλους" του στην "αλμπισελέστε" και αποκλείοντας "εχθρούς" του από αυτή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Εντγάρδο Μπάουσα, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τυχούσα παρέμβαση του Λιονέλ Μέσι στο έργο του.

"Είναι ψέμα ότι ο Μέσι φτιάχνει την ομάδα. Όπως ήταν ο Κέμπες και ο Μαραντόνα, έτσι είναι και ο Μέσι και πρέπει να τον εκμεταλλευτείς. Αυτό που λένε ότι ο Μέσι φέρνει τους φίλους του στην εθνική Αργεντινής είναι ψέμα. Είναι μια εφεύρεση του Τύπου".

Για το στυλ παιχνιδιού της εθνικής Αργεντινής: "Θα ήταν πολύ βαρετό να παίζει μια ομάδα με ένα σχήμα μόνο. Η εθνική δεν είχε ποτέ ταυτότητα, παρά μόνο την ταυτότητα του εκάστοτε προπονητή. Αυτό γίνεται από τη δεκαετία του 1950, γιατί δεν είμαστε η εθνική Γερμανίας, χάρη στο Θεό. Είμαστε διαφορετικοί".

Για τη σιωπή των ποδοσφαιριστών του προς τον Τύπο: "Δεν μου μοιάζει δίκαιο, ως μέτρο. Θα κάνω ο,τι είναι δυνατόν για να ξαναμιλήσουν με τον Τύπο. Θα δούμε εάν θα αλλάξουν στάση στο επόμενο ματς".

Για το Μουντιάλ 2018: "Η Αργεντινή είναι πρώτη στο ranking της FIFA, έχει τους καλύτερους παίκτες και γι' αυτό πιστεύω ότι θα κατακτήσει το Μουντιάλ".

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ