ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μιλίτο: Το αντίο του "Príncipe "

Μιλίτο: Το αντίο του "Príncipe "

Ήταν όλοι εκεί. Ζανέτι, Σαμουέλ, Μπουρδίσο, Αγιάλα, Λισάντρο Λόπες, Μάξι Ροντρίγκες, Τόλντο, Ντ' Αλεσάντρο, ο αδερφός του, Γκαμπριέλ Μιλίτο. Ο Ντιέγκο αποσύρθηκε από τη δράση σε μια λαμπρή τελετή, όπου την παράσταση έκλεψε ο γιος του. (video)

Μια λαμπρή διαδρομή με σταθμούς τη Ράσινγκ, την Τζένοα, τη Σαραγόσα και την Ίντερ έφθασε στο τέλος της. Σε ηλικία 37 ετών, ο Ντιέγκο Μιλίτο είπε κι επίσημα το αντίο στη δράση, με τη διεξαγωγή φιλικού ματς στο "Cilindro de Avellaneda".

Εκεί, για να τον τιμήσουν βρέθηκαν οι πρώην συμπαίκτες του, Χαβιέρ Ζανέτι, Ουάλτερ Σαμουέλ, Νικολάς Μπουρδίσο, Ρομπέρτο Αγιάλα, Λισάντρο Λόπες, Μάξι Ροντρίγκες, Φραντσέσκο Τόλντο, Αντρές Ντ' Αλεσάντρο. Άλλοι, όπως ο Εστέμπαν Καμπιάσο ή ο Ζοζέ Μουρίνιο (σ.σ προπονητής του στην Ίντερ) αν και το ήθελαν δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Μπουένος Άιρες. Παρών κι ο αδερφός του, Γκαμπριέλ, σε ένα εχθρικό γήπεδο για τον ίδιο.

Μιλίτο: Το αντίο του "Príncipe "

Άλλωστε, ως ποδοσφαιριστής υπήρξε σύμβολο του αντίθετου "στρατοπέδου", Ιντεπεντιέντε, ενώ τώρα είναι και προπονητής της "ρόχο". Αυτό όμως, τέθηκε στο περιθώριο, λόγω της στιγμής. Αν και ακούστηκαν μεμονωμένες αποδοκιμασίες από μέρος του κοινού.

Στο "Cilindro de Avellaneda" υπήρχαν και εκπλήξεις. Μεγαλύτερη αυτή που ο 10χρονος γιος του, Λεάντρο, μπήκε στο γήπεδο και σκόραρε με πέναλτι απέναντι στον Τόλντο:

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές, όπως την ομιλία του Μιλίτο:

Την αποθέωση από το κοινό κατά την είσοδό του:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ