ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι: Ο Σκόκο απέκλεισε την επιστροφή του στην Νιούελς

Μέσι: Ο Σκόκο απέκλεισε την επιστροφή του στην Νιούελς
AP PHOTO/JORGE SAENZ

Πεπεισμένος πως το σενάριο να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή για την Νιούελς είναι ουτοπικό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτή τη στιγμή ο πλέον περιζήτητος αθλητής του πλανήτη μετά τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και αρκετές είναι οι ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για να κλείσει σε αυτές την καριέρα τους.

Μία από αυτές είναι και η Νιούελς Ολντ Μπόις, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Pulga και την οποία έχει μέσα στην καρδιά του, με τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ και νυν παίκτη της ομάδας από το Ροσάριο, Νάτσο Σκόκο, να παραδέχεται πως η περίπτωση του Μέσι είναι άπιαστο όνειρο.

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

"Είναι δύσκολο, μακρινό και περίπλοκο αυτό το σενάριο. Πιστεύω πως χρειάζεται να συναισθανόμαστε τι συμβαίνει γιατί για μένα το να έρθει στην Νιούελς είναι κάτι το πολύ μακρινό.

Μπορεί να έχουμε επιθυμία να τον δούμε με τη φανέλα της ομάδας και να το ονειρευόμαστε ως οπαδοί για να τελειώσει την καριέρα του στην Νιούελς, όμως πέρα από αυτό δεν υπάρχει κάτι για να ποντάρουμε σε αυτό το ενδεχόμενο", δήλωσε για το σενάριο επιστροφής του 33χρονου Αργεντινού στην ομάδα της γενέτειράς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ