ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσι: "Δεν έβρισα τον βοηθό"

Argentinas Lionel Messi reacts after missing a chance to score during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. At left is Argentinas Lionel Messi. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas Lionel Messi reacts after missing a chance to score during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. At left is Argentinas Lionel Messi. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Λιονέλ Μέσι αρνείται ότι έβρισε τον βοηθό διαιτητή του Αργεντινή - Χιλή που του επέφερε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών από τη FIFA.

Ο Λιονέλ Μέσι απάντησε στην τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA για προσβολές εναντίον του βοηθού διαιτητή στον αγώνα της εθνικής Αργεντινής με τη Χιλή.

"Τα λεγόμενά μου δεν απευθύνονταν στον πρώτο βοηθό, αλλά τα έλεγα στον αέρα", δήλωσε ο αρχηγός της "αλμπισελέστε", σύμφωνα με την εφημερίδα της πατρίδας του " La Nacion".

Ο 29χρονος αρχισκόρερ της χώρας τιμωρήθηκε μέσω βίντεο από την αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού φέρεται να είπε στον βοηθό του αγώνα τη συνηθισμένη προσβολή της πατρίδας του "la puta madre".

Ως αποτέλεσμα, ο Μέσι τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από τους αγώνες της πατρίδας του, με συνέπεια να χάσει την υπόλοιπη προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, με την Αργεντινή στην 5η θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Εντγκάρντο Μπάουσα χρειάζεται να βρεθεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις του ομίλου για να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης, ειδάλλως, η πέμπτη θέση οδηγεί σε μπαράζ με τον επικεφαλής από την Ωκεανία.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ