ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μέσα Ιγκουαίν, έξω Ικάρντι για την Αργεντινή

Μέσα Ιγκουαίν, έξω Ικάρντι για την Αργεντινή
AP PHOTO/ENRIQUE CUNEO

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τα δύο δυνατά φιλικά με αντιπάλους Ιταλία και Ισπανία τον Μάρτιο.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι προτίμησε τον ανέτοιμο Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τον Μάουρο Ικάρντι στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τα δύο δυνατά φιλικά του Μαρτίου με αντιπάλους Ιταλία και Ισπανία.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στον αστράγαλο, παρ' όλα αυτά κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "αλμπισελέστε", ο οποίος "έκοψε" τον επιθετικό της Ίντερ, παρότι ήταν αυτός που τον επανέφερε στην εθνική.

Εκτός έμεινε και ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος βρίσκει τα πατήματά του μετά από μυικό τραυματισμό.

Πρώτη φορά επί Σαμπαόλι κλήθηκαν οι αμυντικοί Μάρκος Ρόχο και Ραμίρο Φούνες Μόρι, που επέστρεψαν από τραυματισμούς, ενώ ο Νικολάς Ταγλιαφίκο που είχε κληθεί στο παρελθόν αλλά αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού, θα έχει νέα ευκαιρία.

"Έχω επιλέξει σίγουρα το 80% της αποστολής για το Μουντιάλ, αλλά μπορεί να αλλάξει από διάφορες καταστάσεις ή τραυματισμούς. Το 20% έχει να κάνει με πιο περίπλοκα πράγματα, με συγκρίσεις που αλλάζουν συνεχώς", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός προπονητής.

Η λίστα αφορά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και αναμένεται να κληθούν και παίκτες που αγωνίζονται στην Αργεντινή, όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Κριστιάν Παβόν.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Ιταλία στο "Ετιχάντ" του Μάντσεστερ στις 23 Μαρτίου και την Ισπανία στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης τέσσερις ημέρες αργότερα.

Οι "λεγεωνάριοι" της Αργεντινής

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ναουέλ Γκουζμάν (Τίγκες), Γουίλι Καμπαγέρο (Τσέλσι)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μάρκος Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Έβερτον), Φεντερίκο Φάσιο (Ρόμα), Νικολάς Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρκος Ακούνια (Σπόρτινγκ), Νικολάς Ταγλιαφίκο (Άγιαξ), Γκαμπριέλ Μερκάντο (Σεβίλλη)

ΜΕΣΟΙ

Εντουάρντο Σάλβιο (Μπενφίκα), Χαβιέρ Μαστσεράνο (Χεμπέι Φόρτσιουν), Λεάντρο Παρέντες (Ζενίτ), Μανουέλ Λανσίνι (Γουέστ Χαμ), Χιοβάνι λο Σέλσο (Παρί Σεν Ζερμέν), Λούκας Μπίγλια (Μίλαν), Έβερ Μπανέγα (Σεβίλλη), Άνχελ ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Ντιέγκο Περότι (Ρόμα)

Photo credits: AP Photo/Enrique Cuneo

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ