ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μαστσεράνο: "Σταματάω απ' την εθνική Αργεντινής μετά το Μουντιάλ"

Javier Mascherano of Argentina's national soccer team gestures during a news conference ahead of the Russia 2018 World Cup qualifier match against Uruguay, in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 30, 2016. (AP Photo/Agustin Marcarian)
Javier Mascherano of Argentina's national soccer team gestures during a news conference ahead of the Russia 2018 World Cup qualifier match against Uruguay, in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 30, 2016. (AP Photo/Agustin Marcarian) AP PHOTO/AGUSTIN MARCARIAN

O Χαβιέρ Μαστσεράνο αποκάλυψε πως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αποσυρθεί απ' την εθνική Αργεντινής.

Η Αργεντινή, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που σημείωσε χατ τρικ, επικράτησε 3-1 του Εκουαδόρ και πήρε την πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ύστερα από μία "επεισοδιακή" προκριματική φάση, η "αλμπισελέστε" κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Το Μουντιάλ θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση -επίπεδο εθνικών ομάδων- για τον Χαβιέρ Μαστσεράνο, καθώς μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί απ' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το καλοκαίρι του 2018.

"Για πολλούς ποδοσφαιριστές η ιστορία θα ολοκληρωνόταν σήμερα, αν δεν παίρναμε την πρόκριση, αλλά δόξα τω Θεώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αν συμπεριληφθώ στην αποστολή για τη Ρωσία, αυτό θα είναι το τέλος της καριέρας μου με το εθνόσημο. Είναι σίγουρο", δήλωσε ο μέσος της Μπαρτσελόνα στους εκπροσώπους Τύπου.

Με την εθνική ο Μαστσεράνο μετράει τρία γκολ και μία ασίστ σε 139 συμμετοχές, όντας ο αρχηγός και εκ των ηγετών της Αργεντινής.

Photo Credits: AP Photo/Agustin Marcarian

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ