ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κι άλλο γκολ από τον Σκόκο (VIDEO)

Ignacio Scocco of River Plate, left, celebrates with teammates Bruno Zuculini (5) and Exequiel Palacios (15), after scoring against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ignacio Scocco of River Plate, left, celebrates with teammates Bruno Zuculini (5) and Exequiel Palacios (15), after scoring against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Η Ρίβερ Πλέιτ συνέτριψε εκτός έδρας με 5-1 τη Λανούς με τον Νάτσο Σκόκο να πετυχαίνει και πάλι γκολ.

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ρίβερ Πλέιτ αφού επιβλήθηκε με 5-1 επί της Λανούς. Οι παίκτες του Μαρσέλο Γκαγιάρδο βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 17' με τέρμα του Λεάντρο Μασιέλ, ωστόσο ένας παλιός μας γνώριμος έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα.

Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο ο οποίος στο 28' έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και αφού την κοντρόλαρε ωραία γύρισε και σκόραρε κάνοντας το 1-1 στο 28'.

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του 33χρονου πρώην παίκτη της ΑΕΚ στην τέταρτη συμμετοχή του για φέτος. Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στη νίκη της Ρίβερ επί της Μπόκα με 2-0.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ρίβερ προηγήθηκε με 2-1 χάρη σε αυτογκόλ του Ιμπάνιεζ στο 53', ενώ τα άλλα τρία τέρματα πέτυχαν ο Λόλο στο 58', ο Ντε Λα Κρους στο 64' και ο Παλάσιος στο 71'.

Δείτε το τέρμα του Σκόκο κόντρα στη Λανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ