ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέμπες: "Πρόβλημα κάθε φορά που ο Μαραντόνα ανοίγει το στόμα"

Former soccer great and World Cup winner Mario Kempes of Argentina speaks during a press conference one day before the draw for the 2014 soccer World Cup in Costa do Sauipe near Salvador, Brazil, Thursday, Dec. 5, 2013. (AP Photo/Andre Penner)
Former soccer great and World Cup winner Mario Kempes of Argentina speaks during a press conference one day before the draw for the 2014 soccer World Cup in Costa do Sauipe near Salvador, Brazil, Thursday, Dec. 5, 2013. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Μάριο Κέμπες υποστήριξε ότι δημιουργείται πρόβλημα κάθε φορά που μιλά ο συμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, με αφορμή τις δηλώσεις του περί έλλειψης ηγετικών χαρακτηριστικών από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά. Ο 57χρονος Αργεντινός τεχνικός της μεξικανικής Δοράδος τόνισε μεταξύ άλλων ότι "έιναι ανώφελο να προσπαθείς να κάνεις ηγέτη έναν άντρα ο οποίος πάει 20 φορές στην τουαλέτα πριν από έναν αγώνα..."

Ο συμπατριώτης και πρώην συμπαίκτης του "Πίμπε ντε Όρο" στην εθνική Αργεντινής, Μάριο Κέμπες, πέρασε στην αντεπίθεση. Μίλησε για "πρόβλημα κάθε φορά που μιλά ο Μαραντόνα" και τον κάλεσε να κατανοήσει ότι η εποχή του έχει παρέλθει.

"Κάθε φορά που ο Μαραντόνα ανοίγει το στόμα του είναι πρόβλημα γιατί δεν σέβεται, ενώ εκείνος αντιμετωπίστηκε με σεβασμό την εποχή που έπαιζε.

Κανείς δεν τον κατηγόρησε για κάτι, ακόμη κι όταν η Αργεντινή γνώρισε την ήττα στον τελικό του Μουντιάλ 1990.

Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Πρέπει να τον ευγνωμονούμε. Στο ποδόσφαιρο κερδίζεις και χάνεις. Η εποχή του Ντιέγκο έχει περάσει", υποστήριξε ο "Ματαδόρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ