ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ινφαντίνο: "Ο Μέσι θα παίξει στο Μουντιάλ του 2022"

In this photo provided by the Argentine Presidency, Argentina's President Mauricio Macri, second left, looks at a soccer jersey with his name, next to FIFA President Gianni Infantino, left, as Paraguay's President Horacio Cartes, second right, talks to Uruguay's President Tavare Vazquez, right, at Casa Rosada in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Oct. 4, 2017. The three South American countries say they will chase a bid for the 2030 World Cup, which is expected to be competitive with China and Britain possibly in the mix. (Argentine Presidency via AP)
Ινφαντίνο (Argentine Presidency via AP) AP

Ο Τζάνι Ινφαντίνο βρέθηκε στην Αργεντινή, απάντησε στην ερώτηση "Μέσι ή Μαραντόνα;" και εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο σταρ της Μπαρτσελόνα θα παίξει στο Μουντιάλ του 2022, στο Κατάρ.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, ταξίδεψε στην Αργεντινή και παρότι βρέθηκε για λίγες μόνο ώρες εκεί, πρόλαβε να δώσει μια μίνι συνέντευξη στη "La Nacion", κατά την οποία κλήθηκε να δώσει απάντηση στην ερώτηση "Μέσι ή Μαραντόνα;".

Ο Ινφαντίνο ανέφερε: " Ο Μαραντόνα ήταν απίστευτος παίκτης. Έκανε τη διαφορά, μάγος. Αυτά που έκανε στο ποδόσφαιρο ο Ντιέγκο είναι άξια σεβασμού". Για τον Μέσι; "Είναι κάτι ασυνήθιστο. Ο Μαραντόνα ήταν ηγέτης τη δεκαετία του '80 και του '90, ο Μέσι τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο Μαραντόνα βέβαια πήρε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μέσι ακόμη δεν το έχει πετύχει..." ανέφερε ο Ιταλοελβετός, δείχνοντας έμμεσα την... προτίμησή του στο πρόσωπο του Μαραντόνα.

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Μέσι μπορέσει να δώσει το παρών στο Μουντιάλ του 2022, όταν θα είναι 35 ετών, απάντησε: "Υπήρξαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες που δεν πήραν Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλοι όχι και τόσο καλοί, τα κατάφεραν. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Ο Μέσι θα παίξει το 2022 στο Κατάρ...".

(Argentine Presidency via AP)

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ