ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η συγκλονιστική τελευταία ποδοσφαιρική ομιλία του Αϊμάρ

Η συγκλονιστική τελευταία ποδοσφαιρική ομιλία του Αϊμάρ

Ο Πάμπλο Αϊμάρ αποχαιρέτησε την περασμένη Τρίτη το ποδόσφαιρο με την τελευταία του ομιλία να είναι συγκλονιστική. Η αναφορά στην αίσθηση που δεν θα συναντήσει κάποιος αλλού και η ζήλια. (video)

Μπήκε για τελευταία φορά σε αποδυτήρια ως ποδοσφαιριστής. Έβγαλε την τελευταία του ηγετική (και διδακτική) ποδοσφαιρική του ομιλία. Ο Πάμπλο Αϊμάρ μίλησε στους συμπαίκτες του στην Estudiantes de Río Cuarto πριν την αναμέτρηση για το Κύπελλο Αργεντινής με τη Sportivo Belgrano.

Άλλωστε, ήταν το τελευταίο του επίσημο ματς ( θυμηθείτε το αφιέρωμα του Θανάση Κρεκούκια στον Παμπλίτο). Ο "παγιάσο" παραδέχθηκε ότι ζηλεύει αυτούς που συνεχίζουν να παίζουν. Αυτούς που θα σηκωθούν το πρωί για προπόνηση, ως μέρος της ποδοσφαιρικής ρουτίνας. Και μίλησε για μια μοναδική αίσθηση. Μια αίσθηση που δεν μπορείς να συναντήσεις στα ναρκωτικά, στη νύχτα, στις γυναίκες.

"Θα σας πω ένα πράγμα: Αυτοί οι 9.000 - 10.000 που είναι εδώ σήμερα, θέλουν να γίνουν ένας από εσάς. Εγώ ο ίδιος, θέλω να γίνω ένας από εσάς αύριο. Θα σηκωθούν αύριο πρωί για να προπονηθούν και τους ζηλεύω με κακία. Η αίσθηση που θα νιώσουμε τώρα που θα βγούμε σε γεμάτο γήπεδο δεν υπάρχει αλλού. Δεν υπάρχει. Ψάξτε τη, όπου θέλετε. Δεν είναι στα ναρκωτικά, δεν είναι στη νύχτα, δεν είναι στις γυναίκες, δεν είναι πουθενά. Δεν υπάρχει κάτι ίσο με το να βγαίνεις στο γήπεδο. Δεν υπάρχει. Απολαύστε το. Και κάντε με κι εμένα να το απολαύσω", ανέφερε ο 38χρονος Αργεντινός.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ