ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπόκα προσλαμβάνει τον προπονητή της Ουρακάν

Gustavo Alfaro, coach of of Argentina's Huracan, shouts from the sideline of a Copa Sudamericana soccer game against Paraguay's Libertad in Asuncion, Paraguay, Tuesday, Aug. 1, 2017. (AP Photo/Jorge Saenz)
Γκουστάβο Άλφαρο AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο Γκουστάβο Άλφαρο παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ουρακάν, αποδεχόμενος την πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς για την ανάληψη της θέσης του προπονητή.

Ο Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο αποχώρησε από τη Μπόκα Τζούνιορς μετά τον χαμένο τελικό του Copa Libertadores ( ήττα 3-1 από τη Ρίβερ στην παράταση). Οι "σενέισες" μπήκαν στη διαδικασία να βρουν νέο προπονητή, αφού πρώτα προσέλαβαν τον Νικολάς Μπουρντίσο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Αργεντινός είναι αυτός που επέλεξε το νέο τεχνικό της Μπόκα. Πρόκειται για τον Γκουστάβο Άλφαρο, τον 56χρονο που ακριβώς για την πρόταση που δέχτηκε, αποφάσισε να παραιτηθεί από την Ουρακάν.

Ο Άλφαρο έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες της χώρας του, όπως στις Κίλμες, Ατλέτικο Ραφαέλα, Μπελγράνο, Ολίμπο, Σαν Λορένσο, Άρσεναλ Σαραντί, Ροσάριο Σεντράλ, Τίγρε και Χιμνάσια Λα Πλάτα.

AP Photo/Jorge Saenz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ