ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η ηγετική ομιλία του 10χρονου της Νιούελς που έγινε viral

Η ηγετική ομιλία του 10χρονου της Νιούελς που έγινε viral

O 10χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μαξιμιλιάνο Παριέντε, είναι γεννημένος ηγέτης. Δείτε την ομιλία προς τους συμπαίκτες του πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Ροσάριο Σεντράλ. (video)

Η αναμέτρηση στο "Central en la Ciudad Deportiva de Granadero Baigorria", ανάμεσα στη Νιούελς Ολντ Μπόις και τη Ροσάριο Σεντράλ πέραν του γοήτρου που έχει πάντα το clásico της πόλης, έκρινε και τον τίτλο στην ηλικιακή κατηγορία των 10 ετών.

Τελικά η "λέπρα" (σ.σ παρατσούκλι της Νιούελς) πήρε τον τίτλο χάρη στο 0-0 με την "κανάγια" (σ.σ παρατσούκλι της Ροσάριο Σεντράλ). Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά την παράσταση έκλεψε ο 10χρονος άσος της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μαξιμιλιάνο Παριέντε.

Ο "Μάξι" πριν έναρξη του ματς εκφώνησε μια ηγετική ομιλία προς τους συμπαίκτες του, με το περιεχόμενο αυτής, αλλά και τη δύναμη έκφρασης των συναισθημάτων του, να κάνει το σχετικό video, viral.

"Σήμερα έχουμε έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παλεύουμε για όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θυμηθείτε την πρώτη ημέρα που σας είδα, στις 20 Ιανουαρίου. Θυμηθείτε εκείνη την ημέρα, όλες τις προπονήσεις, όλες τις στερήσεις. Σήμερα είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Σήμερα θα είμαστε πρωταθλητές.

Θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν θα έχει τελειώσει το ματς, θέλω να σας αγκαλιάσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και θέλω να πω ότι δώσαμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, επειδή είναι η μεγαλύτερη στο Ροσάριο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ της Αργεντινής σχολιάζοντας το εν λόγω βίντεο και με αφορμή την κακή στιγμή της εθνικής ομάδας της χώρας: "Φωνάξτε τον στην εθνική!"

Δείτε το βίντεο με την ηγετική ομιλία του Μαξιμιλιάνο Παριέντε, αλλά και τους πανηγυρισμούς των πιτσιρικάδων της Νιούελς μετά την κατάκτηση του τίτλου:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ