ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η εθνική Αργεντινής κατηγορείται για λαθρεμπόριο ηλεκτρονικών εμπορευμάτων

Argentina's players pose for a group photo prior to an international friendly soccer match against Guatemala in Los Angeles, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Argentina's players pose for a group photo prior to an international friendly soccer match against Guatemala in Los Angeles, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής κατηγορείται για λαθρεμπόριο εμπορευμάτων, τα οποία κατασχέθηκαν από τους τελωνειακούς υπαλλήλους στη χώρα της Νοτίου Αμερικής. Το ζήτημα έχει περάσει στην εισαγγελία.

Μπλεξίματα για την ομοσπονδία της Αργεντινής. Όπως έγινε επισήμως γνωστό από το αρμόδιο τμήμα φορολογικής διοίκησης της χώρας, η εθνική ομάδα κατηγορείται για λαθρεμπόριο ηλεκτρονικών εμπορευμάτων.

Κατά την άφιξη της αποστολής στη βάση της μετά τα φιλικά με Γουατεμάλα και Κολομβία στις ΗΠΑ, οι τελωνειακοί υπάλληλοι κατέλαβαν τα αντικείμενα. Τίποτα από αυτά δεν είχε δηλωθεί στο τελωνείο, με αποτέλεσμα η μεταφορά τους στη χώρα να θεωρηθεί λαθραία.

Οι αρχές της Αργεντινής έχουν περάσει το θέμα στην Εισαγγελία. Όσο για τα εμπορεύματα, επρόκειτο για ηλεκτρονικά, μουσικά όργανα και παιχνίδια, η αξία των οποίων φτάνει τις 15.000 ευρώ.

Η αλμπισελέστε νίκησε 3-0 τη Γουατεμάλα στις 8 Σεπτεμβρίου, με τέρματα των Μαρτίνες, Λο Χέλσο και Σιμεόνε. Το φιλικό με την Κολομβία ολοκληρώθηκε στο 0-0.

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ