ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

"Γράφει" ιστορία ο Σκόκο

Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring his teams seventh goal, during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, September 21, 2017.(AP Photo/Gustavo Garello)
Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring his teams seventh goal, during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, September 21, 2017.(AP Photo/Gustavo Garello) AP

Ο Νάτσο Σκόκο έχει έντεκα γκολ στα πρώτα του έντεκα ματς με τη Ρίβερ Πλέιτ και τη δεύτερη καλύτερη σχετική επίδοση στην ιστορία των "μιγιονάριος" πίσω από τον Μπερναμπέ Φερέιρα το 1932! Δείτε όλα τα γκολ του με τη φανέλα της "μίγιο". (videos)

Υποστήριζε τη Ρίβερ Πλέιτ από μικρό παιδί. Αλλά, έπρεπε να γίνει 32 ετών για να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο Νάτσο Σκόκο είναι on fire και στα πρώτα του 11 επίσημα ματς με τη φανέλα της "μίγιο", έχει παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες ισάριθμες φορές.

Αυτή η επίδοση είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία της ομάδας του Μπουένος Άιρες με την πρώτη να χρονολογείται στο 1932 όταν ο Μπερναμπέ Φερέιρα είχε 15 γκολ στα πρώτα 10 του παιχνίδια. Ακόμη κι ο Λούκας Αλάριο, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στη Λεβερκούζεν, χρειάστηκε 19 ματς με τη φανέλα της Ρίβερ για να πετύχει τα πρώτα του 11 γκολ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ