ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Γκολ ο Σολδάνο στη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς

Franco Soldano of Argentina's Boca Juniors, center, lifts his hands during a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, June 28, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Franco Soldano of Argentina's Boca Juniors, center, lifts his hands during a quarter final second leg Copa Libertadores soccer match against Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, June 28, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, άνοιξε το σκορ και το δρόμο για τη νίκη (2-0) της Μπόκα Τζούνιορς επί της Ατλέτικο Τουκουμάν στο πρωτάθλημα Αργεντινής. (VIDEO)

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε 2-0 την Ατλέτικο Τουκουμάν στο Μπομπονέρα για την 19η αγωνιστική της αργεντίνικης Superliga και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου, Ρίβερ Πλέιτ.

Το σκορ και το δρόμο για την επικράτηση των σενέισες άνοιξε το Φράνκο Σολδάνο. Ο 25χρονος φορ από την Κόρδοβα, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, νίκησε τον Λουτσέτι στο 22ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ουαντσόπε Άβιλα με εκτέλεση πέναλτι στο έκτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

Για την παραχώρηση του στην ομάδα του Μπουένος Άιρες οι ερυθρόλευκοι έλαβαν 400.000 ευρώ ενώ, η οψιόν αγοράς του έχει οριστεί στα 5 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 4,5 εκατ. ευρώ. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Σολδάνο με την Μπόκα στο πρωτάθλημα, καθώς είχε σκοράρει και στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπάνφιλντ.

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ