ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Γκαγιάρδο: "Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Τσόρι"

Marcelo Gallardo coach of Argentina's River Plate, gives instructions to his players in the field during a Copa Libertadores soccer match against Ecuador 's Independiente del Valle, in Quito, Ecuador, Thursday, April 28, 2016. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Marcelo Gallardo coach of Argentina's River Plate, gives instructions to his players in the field during a Copa Libertadores soccer match against Ecuador 's Independiente del Valle, in Quito, Ecuador, Thursday, April 28, 2016. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, απέκλεισε να κινηθεί η "μίγιο" για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (και τον Λεονέλ Βανχιόνι), ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πιθανότητες για τον Ένσο Πέρες.

Η ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ήταν ικανή κι αναγκαία συνθήκη να "φουντώσουν" ξανά οι φήμες περί επαναπατρισμού του Αλεχάντρο Ντομίνγκες κι επιστροφή του στη Ρίβερ Πλέιτ. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει κι ο "Τσόρι" δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της "μίγιο".

Αυτό το ενδεχόμενο απέκλεισε ουσιαστικά ο τεχνικός της ομάδας της Μπουένος Άιρες, Μαρσέλο Γκαγιάρδο: "Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Τσόρι". Αντίθετα, ο "Μουνιέκο" επιβεβαίωσε ότι η Ρίβερ Πλέιτ θα κινηθεί για τον Ένσο Πέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από την Ελλάδα ενδιαφέρον για τον Τσόρι έχει δείξει ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ δεδομένη είναι και η επιθυμία του Αργεντινού για οικογενειακούς λόγους να συνεχίσει στη χώρα μας.

Photo credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ