ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Έχασε την ευκαιρία της χρονιάς η Ρίβερ Πλέιτ

River Plate's forward Sebastian Driussi celebrates scoring against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Dec. 11, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
River Plate's forward Sebastian Driussi celebrates scoring against Boca Juniors during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Dec. 11, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται συνηθίζουν να λένε ακόμα και οι κορυφαίοι σέντερ φορ στον κόσμο. Το γκολ που έχασε ο Αντράντε στο Ρίβερ Πλέιτ-Μπελγράνο όμως απλά δεν... χάνεται. (VIDEO)

Σε τόσες και τόσες συνεντεύξεις έχουμε διαβάσει κορυφαίους επιθετικούς ανά τον κόσμο να τονίζουν ότι όλα τα γκολ μπορούν να μπουν αλλά με τόση ευκολία μπορεί και να χαθούν.

Αυτό όμως που έχασε η Ρίβερ Πλέιτ στο ματς με την Μπελγράνο που διεξήχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας απλά δεν χάνεται και κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί η ευκαιρία της χρονιάς. Βέβαια βλέποντας κανείς το "VIDEO" θα μπορούσε να μιλήσει και για την απόκρουση της χρονιάς από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το παιχνίδι ήταν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με την Ρίβερ Πλέιτ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1. Η Μπελγκράνο είχε κερδίσει φάουλ και πίεζε για την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει φάουλ λίγα μέτρα κάτω από το κέντρο με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες της πλην του γκολκίπερ να βρίσκονται προς την περιοχή της Ρίβερ.

Το φάουλ δεν εκτελέστηκε σωστά με αποτέλεσμα η Ρίβερ να κλέψει την μπάλα με τον Μαρτίνεθ να φεύγει στην αντεπίθεση από τα αριστερά και αφού πέρασε και έναν παίκτη της Μπελγκράνο έφυγε προς το τέρμα έχοντας δίπλα του.... τρεις συμπαίκτες που είχαν ακολουθήσει τη φάση.

Ο Μαρτίνεθ δεν θέλησε να πλασάρει ο ίδιος τον γκολκίπερ της Μπελγκράνο, τον Ακόστα, αλλά όπως ζητούν όλοι οι προπονητές θέλησε να σιγουρέψει το γκολ και έδωσε μια παράλληλη μπαλιά στον Αντράντε ο οποίος είχε φάτσα την εστία και έπρεπε απλά να πλασάρει σωστά.

Ο επιθετικός της Ρίβερ όμως έκανε τσαφ και δεν έπιασε καλά το πλασέ το οποίο πήγε συρτά χωρίς δύναμη προς το τέρμα. Ο Ακόστα δείχνοντας τρομερά αντανακλαστικά δεν άφησε τη φάση και την κυνήγησε μέχρι το τέλος και με μια εκτίναξη έσπρωξε με το ένα χέρι την μπάλα και έσωσε την εστία του από βέβαια παραβίαση.

Οι παίκτες της Ρίβερ έχασαν την ευκαιρία της χρονιάς και ένα γκολ που δεν χάνεται ενώ ο Ακόστα έδειξε τρομερά αντανακλαστικά. Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση με την συγκεκριμένη φάση να ξεκινάει στο 17.45''

Photo Credits: (AP Photo/Natacha Pisarenko)

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ