Έρχεται "διαζύγιο" Σκόκο με Νιούελς

Στην Αργεντινή θεωρούν πλέον δεδομένη την αποχώρηση του Νάτσο Σκόκο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις στο τέλος του μήνα.

Μπορεί το όνομα της ΑΕΚ να εξακολουθεί να μην "κυκλοφορεί" στην Αργεντινή, ως πιθανός επόμενος προορισμός του Νάτσο Σκόκο. Παρόλο που η Ένωση έχει μπει στην τελική ευθεία για να βρει την φόρμουλα για να τελειώσει την μετεγγραφή.

Ωστόσο, πλέον στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Σκόκο από τη Νιούελς. "Διαφαίνεται πλέον το τέλος του Σκόκο στη Νιούελς" είναι του σημερινού (14/6) ρεπορτάζ της "La capital".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο παίκτης είναι προς το παρόν απολύτως συγκεντρωμένος στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος. Όμως η συνέχεια είναι μακριά από τη Νιούελς αφενός λόγω του "πολέμου" με την διοίκηση, αφετέρου λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει πως για τη Νιούελς είναι βασικό θέμα στην ατζέντα, το μέλλον του Σκόκο, χωρίς ακόμα να υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση.

Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε, ομάδας που από την αρχή έχει ενδιαφερθεί για τον Σκόκο, άφησε ανοικτό... παράθυρο κίνησης σε περίπτωση διαζυγίου. "Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Σκόκο αλλά προς το παρόν είναι παίκτης της Νιούελς. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί", τόνισε ο Αριέλ Ολάν.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24