ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Επιστρέφει στη δράση μετά από τρία χρόνια ο Οσβάλντο

Daniel Osvaldo of Argentina's Boca Juniors celebrates after scoring against Uruguay`s Wanderers during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Feb. 26, 2015. (AP Photo/Rodrigo Abd)
Daniel Osvaldo of Argentina's Boca Juniors celebrates after scoring against Uruguay`s Wanderers during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Feb. 26, 2015. (AP Photo/Rodrigo Abd) AP

Ο Αργεντινός επιθετικός, Ντάνι Οσβάλντο επιστρέφει στη δράση τρία χρόνια μετά την απόσυρσή του από αυτή καθώς ξεκίνησε να κάνει προετοιμασία με την ομάδας της πατρίδας του, Μπάνφιλντ.

Ο Ντανιέλ Οσβάλντο ανακοίνωσε το 2016 την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του για να ακολουθήσει καριέρα μουσικού και σε συνέντευξή το Νοέμβριο εκείνου του έτους υποστήριξε ότι "απελευθερώθηκε από τα σκ@τ@ του ποδοσφαίρου".

Μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στη δράση. Ο 33χρονος Αργεντινός - αλλά διεθνής με την Ιταλία - επιθετικός ξεκίνησε προετοιμασία με τη Μπάνφιλντ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ουρακάν και το 2005 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Το 2006 μετακόμισε στην Ιταλία. Αρχικά φόρεσε τη φανέλα της Αταλάντα και ύστερα αυτές των Λέτσε, Φιορεντίνα, Μπολόνια. Μεσολάβησε ένα πέρασμα από την Ισπανία - αρχικά ως δανεικός και μετά με μεταγραφή στην Εσπανιόλ - ενώ ακολούθησαν οι Σαουθάμπτον, Ίντερ, Γιουβέντους, Πόρτο και Μπόκα, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ