ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Έξαλλος με τα περί τραυματισμού του στη φυλακή ο Τέβες

Boca Juniors' Carlos Tevez, left, fights for the ball with River Plate's Jonatan Maidana during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz)
Boca Juniors' Carlos Tevez, left, fights for the ball with River Plate's Jonatan Maidana during the Supercopa Argentina final match in Mendoza, Argentina, Wednesday, March 14, 2018.(AP Photo/Marcelo Ruiz) AP

Ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων της Μπόκα Τζούνιορς για τρεις εβδομάδες, φέρεται να τραυματίστηκε παίζοντας ποδόσφαιρο στη φυλακή. Ο ίδιος είναι έξαλλος με τα δημοσιεύματα και τα διαψεύδει.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το μυϊκό τραυματισμό του Κάρλος Τέβες, καθώς ο "Απάτσε" θα μείνει εκτός προπονήσεων της Μπόκα Τζούνιορς για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων. Όπως αποκάλυψε η "Clarín, ο 34χρονος Αργεντινός τραυματίστηκε στη φυλακή!

Συγκεκριμένα, φέρεται να επισκέφθηκε το σωφρονιστικό κατάστημα του Μπόουερ στην Κόρδοβα για να δει τον αδελφό του, Χουάν Αλμπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος καταδικάστηκε σε 16ετή φυλάκιση το 2010.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τέβες συμμετείχε σε ματς ποδοσφαίρου μεταξύ των κρατούμενων. Αυτό είχε διάρκεια 20 λεπτών, αλλά είχε μεγάλη ένταση και ο "Απάτσε" τραυματίστηκε σε μια φάση, με τον ίδιο όμως όχι μόνο να το αρνείται, αλλά να κάνει λόγο για ψέματα.

"Έκανα προπόνηση στο γυμναστήριο, δεν είμαι τόσο ηλίθιο όσο νομίζουν. Έκανα μία άσκηση ενδυνάμωσης για τα πόδια και την σταμάτησα όταν αντιλήφθηκα πως κάτι με είχε πειράξει.

Έτσι σταμάτησα να προπονούμαι και οι γιατροί επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Τώρα με νοιάζει πώς θα αναρρώσω, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Θέλω να επιστρέψω στην κορυφή χωρίς να βιαστώ ως προς την αποθεραπεία μου", δήλωσε αρχικά ο Τέβες, ο οποίος αναφέρθηκε και στη στοχοποίηση του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε από τα ΜΜΕ:

"Μπούχτισα, οι εφημερίδες γράφουν μόνο ψέματα και δεν τσεκάρουν τις ειδήσεις. Δεν έχω παίξει καν γκολφ, πέρασα δύο ημέρες στην Κόρδομπα μαζί με την οικογένειά μου σε απόλυτη ηρεμία.

Τώρα καταλαβαίνω πώς αισθανόταν ο Ρικέλμε. Αυτό που συμβαίνει σε εμένα γινόταν και σε εκείνον, οτιδήποτε λάθος χρεωνόταν σε εκείνον. Ήταν πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος".

Photo credits: AP Photo/Marcelo Ruiz

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ