ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Δεν τιμωρείται ο Τέβες για το "δολοφονικό" τάκλιν

Δεν τιμωρείται ο Τέβες για το "δολοφονικό" τάκλιν

Ο Κάρλος Τέβες υπέπεσε σε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Εσεκιέλ Αμ - προκαλώντας το σοβαρό τραυματισμό του δεύτερου - ωστόσο δεν θα τιμωρηθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής. (VIDEO)

Η αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με την Αρχεντίνος Τζούνιορς στιγματίστηκε από το σκληρό μαρκάρισμα του Αργεντινού επιθετικού της πρώτης, Κάρλος Τέβες, πάνω στον συμπατριώτη του μέσο της δεύτερης, Εσεκιέλ Αμ.

Ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής ξεκαθάρισε ότι ο "Απάτσε" δεν πρόκειται να τιμωρηθεί. "Είναι η πλειοψηφούσα άποψη μεταξύ της επιτροπής, το κάναμε και σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Η FIFA δεν προτείνει κάποια τιμωρία, παρά μόνο σε περιπτώσεις που το ζήτημα πάρει διεθνή διάσταση.

Όπως συνέβη με τον Κιελίνι και τον Σουάρες. Στην περίπτωση του Τέβες, είναι δύσκολο να διαπιστώσεις κακή πρόθεση", υποστήριξε ο Φερνάντο Μιτχάνς, πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής.

Ο Εσεκιέλ Αμ, εγχειρίστηκε την Κυριακή (κάταγμα στον αστράγαλο) ενώ ο Κάρλος Τέβες υποστήριξε με δηλώσεις του ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει, το μέσο της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ο Κάρλος Τέβες που πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της Μπόκα Τζούνιορς στη νίκη με 3-1, δεν τιμωρήθηκε από το διαιτητή της αναμέτρησης. Ωστόσο, όλη η Αργεντινή ασχολείται με το συγκεκριμένο ζήτημα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τέβες τραυματίζει σοβαρά τον Εσεκιέλ Αμ:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ