CLAUSURA

Preview: Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ

Preview: Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ

Η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής την Ρίβερ Πλέιτ στο μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες...

Το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη διεξάγεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (00:15) στο Μπουένος Άιρες, με την Μπόκα Τζούνιορς να υποδέχεται την Ρίβερ Πλέιτ στο "Μπομπονέρα" για την 10η αγωνιστική του Torneo Final (παλαιότερα Clausura).

Μετά από καιρό το Superclásico έχει σημασία και για το τίτλο, καθώς μπορεί να μην είναι ντέρμπι κορυφής, αλλά Ρίβερ μετά από 9 αγωνιστικές απέχει από αυτήν 4 βαθμούς και η Μπόκα 6.

Θυμίζουμε πως στο ματς του Torneo Inicial η Μπόκα Τζούνιορς είχε νικήσει με 1-0 μέσα στο "Μονουμεντάλ" χάρη σε γκολ του Εμανουέλ Χιγλιότι, έτσι η Ρίβερ Πλέιτ αναζητεί... εκδίκηση.

Το 346ο Superclásico

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι για 346η φορά στην ιστορία, συμπεριλαμβανομένων των ματς όλων των διοργανώσεων, αλλά και των φιλικών.

Η Μπόκα έχει 127 νίκες, η Ρίβερ έχει 109 και 108 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλες, ενώ οι "Xeneizes" έχουν 462 γκολ και οι "Millonarios" έχουν 417.

Οι πιθανές 11άδες (σύμφωνα με την Olé)...

Preview: Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ

Οι προπονητές, Ραμόν Ντίας (Ρίβερ) και Κάρλος Μπιάντσι (Μπόκα)...

Preview: Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ
TAGS CLAUSURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ