ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αργεντινή: Η απουσία Μέσι δίνει ευκαιρία στον Ντιμπάλα

Argentina's Paulo Dybala celebrates scoring his side's 2nd goal against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine)
Argentina's Paulo Dybala celebrates scoring his side's 2nd goal against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Ο Λιονέλ Μέσι είναι τιμωρημένος, ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν κλήθηκε και ο Λιονέλ Σκαλόνι σκέφτεται να δοκιμάσει τριάδα με Ντιμπάλα, Λαουτάρο Μαρτίνες και Κορέα στο φιλικό της Αργεντινής με τη Χιλή.

Η εθνική Αργεντινής αναμετράται με την αντίστοιχη της Χιλής σε φιλική αναμέτρηση στο Λος Άντζελες (6/9, 05:30) και ο Λιονέλ Σκαλόνι ετοιμάζεται για πειράματα δεδομένων των απουσιών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αλμπισελέστε δεν υπολογίζει στους Λιονέλ Μέσι ( τιμωρημένος για την αποβολή και τις δηλώσεις του κατά της ομοσπονδίας της Νοτίου Αμερικής και της επιρροής της στη διαιτησία του Κόπα Αμέρικα 2019), Φράνκο Αρμάνι (νιώθει ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους), Χουάν Φόιτ (τραυματίας), ενώ δεν κλήθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι (δεν διατηρούν καλές σχέσεις).

Στην τριάδα της επίθεσης παραμένει ο Λαουτάρο Μαρτίνες, έχοντας δίπλα τους Πάουλο Ντιμπάλα (δεν χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα στο Κόπα Αμέρικα) και Χοακίν Κορέα. Ο πρώτος βρέθηκε κοντά σε αλλαγή ομάδα κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά έμεινε στη Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ήταν κοντά σε Παρί Σεν-Ζερμέν (στο πλαίσιο ανταλλαγής σε ενδεχόμενο deal για Νεϊμάρ) και Τότεναμ. Ο νέος γκολκίπερ της Πόρτο, Αγουστίν Μαρτσεσίν, θα υπερασπιστεί την εστία, ο Γκονσάλο Μοντιέλ θα βρίσκεται στο δεξί αμυντικό άκρο, ο Νικολάς Ταγλιαφίκο στο αριστερό.

Ο Νικολάς Οταμέντι θα έχει παρτενέρ στο κέντρο τον Μαρτίνες Κουάρτα στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Η τριάδα των Ντε Πάουλ, Λο Τσέλσο και Παρέδες δεν "σπάει" στο κέντρο.

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ