ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αποσύρθηκε για δεύτερη φορά ο Κοστάνσο

Αποσύρθηκε για δεύτερη φορά ο Κοστάνσο
EUROKINISSI

Ο Αργεντινός πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοστάνσο, ανακοίνωσε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2012) ότι "κρεμάει" τα γάντια του.

Το 2012 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση, αλλά μετάνιωσε και συνέχισε. Το 2017, σε ηλικία 37 ετών, η απόφαση μοιάζει οριστική. Ο Αργεντινός γκολκίπερ, Φράνκο Κοστάνσο, ανακοίνωσε ότι "κρεμάει" τα γάντια του.

"Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα μεγάλη καριέρα. Είμαι υπερήφανος για την καριέρα που έκανα κι ευγνώμων στους ανθρώπους που με βοήθησαν. Ευχαριστώ τη σύζυγό μου. Η οικογένεια ήταν πάντα πίσω μου και με στήριζε", υποστήριξε ο "κομαντάντε".

Ξεκίνησε την καριέρα από τη Ρίβερ Πλέιτ και το 2005 ήλθε στην Ευρώπη για την Αλαβές. Στη Βιτόρια έμεινε μία σεζόν και την επόμενη πήγε στην Ελβετία για τη Βασιλεία. Το 2011 βρέθηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό (σε ένα... αποτυχημένο πέρασμα), το 2012 σταμάτησε κι από το 2013 ήταν στη Χιλή για την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα.

Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Αργεντινής, ισάριθμα πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελβετίας, το νταμπλ στην Ελλάδα, δύο πρωταθλήματα κι ένα Supercopa Χιλής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ