ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αποκλεισμός για Εστουντιάντες με χαμένο πέναλτι του Μαστσεράνο

Argentina's Javier Mascherano touches his face after an injuring during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Argentina's Javier Mascherano touches his face after an injuring during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο βίωσε μία από τις πιο άσχημες στιγμές της καριέρας του ως παίκτης, καθώς έχασε πέναλτι που έφερε τον αποκλεισμό της Εστουντιάντες από το Κύπελλο Αργεντινής (VIDEO).

Έχοντας ένα γεμάτο βιογραφικό και παραστάσεις από Premier League και La Liga με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, ο Χαβιέρ Μαστσεράνο συνεχίζει πλέον να υπηρετεί την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά παίζοντας μπάλα στην πατρίδα του για λογαριασμό της Εστουντιάντες.

Στις 25 Ιανουαρίου ο Αργεντινός μέσος έκανε το ντεμπούτο του όμως πριν προλάβει καν να κλείσει 1,5 μήνα σε αυτήν, βίωσε μία πολύ άσχημη εμπειρία έχοντας το ρόλο του μοιραίου σε ματς που έφερε τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αργεντινής.

Ο αγώνας κόντρα στην Λαφερέρε ολοκληρώθηκε 1-1 στην κανονική διάρκειά του και οδηγήθησε στα πέναλτι, εκεί που οι δύο ομαδες ήταν 100% εύστοχες μέχρι να έρθει η ώρα του Μαστσεράνο.

Ανέλαβε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του με σκορ 5-4 υπέρ των φιλοξενουμένων, με το χτύπημα όμως να είναι δυνατό και να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκαρι, για να έρθει ένας οδυνηρός αποκλεισμός από ομάδα τέταρτης κατηγορίας της χώρας.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ