ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αντιπρόεδρος στην Αργεντινή αλυσοδέθηκε στην πόρτα της Ομοσπονδίας

Αντιπρόεδρος στην Αργεντινή αλυσοδέθηκε στην πόρτα της Ομοσπονδίας

Ο αντιπρόεδρος της Σαρμιέντο ντε Τσάκο, Ζεράρντο Εσκομπάρ, αλυσοδέθηκε στην πόρτα της αργεντίνικης Ομοσπονδίας ως διαμαρτυρία για τη διαιτησία.

Σε μία απίστευτη ενέργεια προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Σαρμιέντο ντε Τσάκο, Ζεράρντο Εσκομπάρ, για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία απέναντι στην ομάδα του. Η Σαρμιέντο αγωνίζεται στη Γ' Εθνική της Αργεντινής και παίζει για την άνοδό της στην ανώτερη κατηγορία.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα απέναντι στη Ντεπορτίβο Μαδρίν ήταν άσχημο, με τη Σαρμιέντο να χάνει με 3-0. Τα τρία γκολ σε συνδυασμό με την διαιτησία που αντιμετώπισε τις προηγούμενες αγωνιστικές οδήγησαν τον Εσκομπάρ σε ξέσπασμα, με τον αντιπρόεδρο να αλυσοδένεται στην πόρτα της Ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA).

"Μας έκλεψαν το όνειρο. Το δικαστήριο της AFA πρέπει να αναλάβει δράση. Ξέρω δεν θα βρεθεί λύση στα πέντε λεπτά. Θα είμαι εδώ όσο χρειάζεται" δήλωσε στο κανάλι της χώρας "TyC Sports".

Ο Εσκομπάρ μπορεί έως ένα βαθμό να έχει δίκιο για την διαμαρτυρία του, καθώς είχε διαρρεύσει βίντεο ποδοσφαιριστή της Εστουδιάντες ντε Ρίο Κουάρτο, ο οποίος παραδεχόταν ότι η ομάδα του ευνοήθηκε από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Σαρμιέντο ντε Τσάκο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ