ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Άφησε εκτός τον Ιγκουαΐν ο Σαμπαόλι

Argentina's forward Gonzalo Higuain reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Cordoba, Argentina, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's forward Gonzalo Higuain reacts during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Cordoba, Argentina, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Χόρχε Σαμπαόλι άφησε εκτός λίστας "λεγεωνάριων" της εθνικής Αργεντινής για τα ματς με Ουρουγουάη και Βενεζουέλα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε σε αυτή τους Σέρχιο Αγκουέρο και Χαβιέρ Παστόρε.

Κρίσιμα είναι τα ματς που ακολουθούν για την εθνική Αργεντινής - απέναντι σε Ουρουγουάη (1/9, 02:00 στο Μοντεβιδέο) και Βενεζουέλα (6/9, 02:30 στο Μπουένος Άιρες) - για την προσπάθεια που κάνει η "αλμπισελέστε" να βρεθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι κάλεσε τους Σέρχιο Αγκουέρο και Χαβιέρ Παστόρε, ενώ αντίθετα άφησε εκτός κλήσεων τον επιθετικό της Γιουβέντους, Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Άφησε εκτός τον Ιγκουαΐν ο Σαμπαόλι

Αναλυτικά η αποστολή των "λεγεωνάριων" της "αλμπισελέστε": Τερματοφύλακες: Ρομέρο, Γκουσμάν, Ρούλι Αμυντικοί: Μαστσεράνο, Φάσιο, Οταμέντι, Μερκάδο, Παρέχα Μέσοι: Μπανέγα, Μπίγλια (έγινε γνωστό λίγη ώρα μετά τις κλήσεις ότι τραυματίστηκε και θα κληθεί άλλος στη θέση του), Αουγκούστο Φερνάντες, Παρέδες, Πισάρο, Ντι Μαρία, Ακούνια, Παστόρε, Λανσίνι, Σάλβιο Επιθετικοί: Μέσι, Ντιμπάα, Ικάρντι, Κορέα Χοακίν, Αγκουέρο.

Φυσικά αυτή δεν είναι η λίστα στην τελική της μορφή, καθώς εκκρεμούν και οι κλήσεις παικτών από το εγχώριο πρωτάθλημα. Μετά από 14 ματς στην προκριματική γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής η εθνική Αργεντινής έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ