ΓΕΡΜΑΝΙΑ

2. Bundesliga: Η Χάιντενχαϊμ πήρε την άνοδο με απίθανη ανατροπή στο 90+9' και έστειλε το Αμβούργο στα μπαράζ

2. Bundesliga: Η Χάιντενχαϊμ πήρε την άνοδο με απίθανη ανατροπή στο 90+9' και έστειλε το Αμβούργο στα μπαράζ

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με την Χάιντενχαϊμ να επικρατεί 3-2 της Ρέγκενσμπουργκ στις καθυστερήσεις με ανατροπή και να στέλνει το Αμβούργο στα μπαράζ με την Στουτγκάρδη.

Το φινάλε της 2. Bundesliga ζήλεψε αυτό της Bundesliga. Η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις. Η Χάιντενχαϊμ ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο φινάλε την ιστορική άνοδο στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά το 3-2 επί της Ρέγκενσμπουργκ.

Την ίδια ώρα, έστειλε το Αμβούργο στα μπαράζ ανόδου/σωτηρίας απέναντι στην Στουτγκάρδη, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση παρά τη νίκη επί της Σαντχάουζεν.

Η Χάιντεχαϊμ χρειάστηκε να κάνει ανατροπή από το 2-0 για να μπορέσει να εξασφαλίσει την άνοδο. Ο Οβούσου πέτυχε δύο γκολ για την Ρέγκενσμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 58'.

Την ίδια ώρα, το Αμβούργο επικρατούσε 1-0 της Σαντχάουζεν κρατώντας στα χέρια του την άνοδο. Μάλιστα, οι οπαδοί της πανηγύριζαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις έγινε επική ανατροπή από την Χάιντενχαϊμ.

Στο 90+3' ο Μπέστε ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Κλάιντινστ στο 90+9' έδωσε τη νίκη στη Χάιντενχαϊμ και την απευθείας άνοδο, μαζί με την Ντάρμσταντ, η οποία ήταν βαθμολογικά αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ