LEAGUE OF LEGENDS

Worlds 2022: Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί της Rogue του Έλληνα Comp

O Έλληνας Comp
O Έλληνας Comp LOLESPORTS

Μονή πρώτη η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο group C, υπέκυψε στα λάθη της η Fnatic.

Την αυλαία της τρίτης συνεχόμενης μέρας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα League of Legends άνοιξε η Rogue του Έλληνα Μάρκου Σταμκόπουλου με αντίπαλο τη Gam Esports. Η Rogue δεν έδειξε την ίδια σταθερότητα που έδειξε επί της DRX αλλά ευτυχώς κατάφερε να τελειώσει το ματς με ένα εξαιρετικό fight στο δεύτερο baron του παιχνιδιού. Με αυτή τη νίκη η Rogue έφτασε στη κορυφή με δυο νίκες στον όμιλο της και ελπίζει για σήμερα να κάνει το απόλυτο και να πάει στη δεύτερη φάση των ομίλων σαν φαβορί.

Η Fnatic αντιμετώπισε τη πρώην Παγκόσμια πρωταθλήτρια EDward Gaming. Ο Upset με τον Hilyssang δεν έφτασαν στα τρομακτικά επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων δυο παιχνιδιών και έτσι στέρησαν από την ομάδα τους πολύτιμο βαθμό για το απόλυτο 3-0.

Ο Όμιλος Α με αυτό το παιχνίδι αλλά και με τη νίκη της T1 επί της Cloud 9, φλέγεται, με τη δεύτερη φάση να αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η Βόρεια Αμερική δεν κατάφερε για ακόμα μια βραδιά να πάρει μια νίκη. Έκτος από την ήττα της Cloud 9, σειρά είχε η 100 Thieves να χάσει από τη πρωταθλήτρια Νότιας Κορέας Gen. G, παρόλο που μπόρεσε να πάει αρκετά καλά μέσα στο παιχνίδι.

Royal Never Give up πέρασε από ''πάνω'' τη Flying oyster, ενώ η DRX κατάφερε να κερδίσει τη Φιναλίστ Κίνας, Top Esports, σε ένα καθοριστικό ματς για τη συνεχεία του Παγκοσμίου.

Αυτά είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα της τρίτης μέρας των ομίλων του Worlds 2022:

Gam Esports vs Rogue 0-1

100 Thieves vs Gen. G 0-1

EDG vs FNATIC 1-0

C9 vs T1 0-1

RNG vs CFO 1-0

DRX vs TES 1-0

Με το πέρας της τρίτης αγωνιστικής ημέρας, οι όμιλοι έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Μπορείτε να δείτε τις ώρες διεξαγωγής του Worlds 22 αλλά και τις αναμετρήσεις στους ομίλους εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS GAMES LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ