ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Gameathlon έρχεται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο

Το Gameathlon έρχεται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο

Το Gameathlon powered by Sprite επιστρέφει πιο cool από ποτέ, το Σαββατοκύριακο 18 &19 Ιανουαρίου, με τον ένατο κύκλο εξέλιξης του.

Με επίσημη κονσόλα διοργάνωσης το PlayStation®4 και retail partner τον Κωτσόβολο, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου (Ταε Κβον Ντο) για μια ακόμη φορά χιλιάδες gamers, από όλη την Ελλάδα. Το πιο διαβόητο και υψηλού τεχνολογικού επιπέδου Mega Event έρχεται ξανά να θέσει νέα πανελλήνια ρεκόρ σε όλα τα gaming στατιστικά.

Η καλοκαιρινή έκδοση της εκδήλωσης, Gameathlon Summer, συγκέντρωσε πάνω από 25.000 επισκέπτες και 4.500 συμμετοχές σε τουρνουά, με χρήση του συνόλου των ολυμπιακών εγκαταστάσεων 12.000 m², με 2 stages και την αίθουσα “Bravo” για τους Youtubers και Influencers, προκαλώντας τσουνάμι στα Social Media με πάνω από 18.000.000 προβολές περιεχομένου.

To Gameathlon Winter αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς: με €110.000 σε έπαθλα, δώρα ή παροχές, 500+ Gaming stations και την μεγαλύτερη γκάμα εταιρειών τεχνολογίας/gaming σε

έκθεση, ενώ ταυτόχρονα τρεις Superstars της ελληνικής Τραπ σκηνής θα το κάνουν πιο “αλητεία” από ποτέ. Η παράδοση και ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας μας παραμένουν αναλλοίωτοι εδώ και οκτώ συνεχόμενα έτη, this is the way!

Με το επιβλητικό 360° stage στο κέντρο του σταδίου να δίνει τον παλμό στους χιλιάδες παίκτες που αγωνίζονται σε 35+ διαφορετικά esports τουρνουά, εκείνοι θα κονταροχτυπηθούν ξανά, όπως κάνουν κάθε έξι μήνες, για 20.000€ σε cash prizes, 15.000€ σε δώρα και το απόλυτο πρεστίζ του πανελλήνιου πρωταθλητή.

Οι υποδομές που περιμένουν τους επισκέπτες στην αρένα της εκδήλωσης θα είναι για άλλη μία φορά διαστημικές. Τα 250 PlayStation®4, 170 PC από κατασκευαστές όπως η Omen by HP, Alienware, Samsung PC Arena και από τους συνεργάτες μας Inspot, Gnet και The Game Project σε συνδυασμό με τα 32 Nintendo Switch, 16 XBOX στην LG Arena και 50 ρετρό κονσόλες, συνθέτουν μια πραγματική αρμάδα από υλισμικό! #ΟΚBoomer

Γνώρισε τους αγαπημένους σου αστέρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Utour Powered By Sprite στο Hall B, που θα κατακλυστεί φέτος από 200 περσόνες της ελληνικής Influencer σκηνής. Φωτογραφίσου μαζί τους, για να μην ξεχάσεις ποτέ ότι ήσουν και εσύ μέρος της πιο μεγάλης συγκέντρωσης αγαπημένων content creators στη χώρα μας.

Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 500 Youtubers/Influencers, Streamers και αγαπημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους του διαδικτύου θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν να το ζήσετε παρέα... το νέο έτος δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα!

Από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το αγαπημένο Lan Party, καθώς στη τρίτη έκδοσή του επιστρέφει δριμύτερο και έτοιμο να καλύψει τις απαιτήσεις όλων όσων θέλουν να πάρουν το gaming setup τους (PC ή κονσόλα) και να περάσουν ένα ολόκληρο 48ωρο στις εγκαταστάσεις μας στη φάση με τα πιο φτιαγμένα εργαλεία που είδατε ποτέ.

Για τους πιο απαιτητικούς και πολυαγαπημένους μας θιασώτες της κουλτούρας, στο “πέταλο” του γηπέδου θα φιλοξενούνται όλες εκείνες οι όμορφες διαδράσεις που απογειώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν το μοναδικό χαρακτήρα ενός Mega Event σαν το Gameathlon.

Εδώ θα βρείτε κοινότητες της pop/cult κουλτούρας και ειδικούς χώρους για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades και retro video παιχνίδια, επιτραπέζια,μαγαζιά, καθώς και χώρους εστίασης. Αποκορύφωμα, όπως πάντα, θα είναι ο No1 διαγωνισμός μας Cosplay Competition, αλλά και το φαντασμαγορικό show Cosplay Parade.

Η ομάδα μας, σας περιμένει στους χώρους του σταδίου μαζί με τους συνεργάτες μας Sprite, PlayStation® και Κωτσόβολος, τους χρυσούς χορηγούς μας Samsung Hellas, Omen by HP, LG Electronics Hellas, Nintendo και e-Food, με πολλές δράσεις και προσφορές για τους επισκέπτες.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. GameAthlon Winter 2020 – Tae Kwon Do Φάληρο Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 18 & Κυριακή

19 Ιανουαρίου, 10.00-22.00

Lan Party: ΝΟΝ STOP

Εισιτήρια: https://cutt.ly/Be5U23p

Facebook: https://www.facebook.com/gameathlongreece/

Instagram: https://www.instagram.com/gameathlon/?hl=el

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/537211017114827/

Συχνές Ερωτήσεις: https://gameathlon.eu/faq/

Χορηγοί Επικοινωνίας

LIFO, Best 92,6, Sport 24, Contra.gr, IGN Greece, PCMag Greece, Techpress, Online

Magazine, VideoGames24, XPLAY, Info Kids, Athens Art, Busted.gr, Gamerland.gr, Greek

Otaku Radio, i-tech4u, Oneman.gr, Με Λίγα Λόγια, Game News by Dimitra Diamantouli,

Nexagon, Live Sports 365, Geek Cultura, Sporty Junior

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ