ESPORTS

Το 100% των Black Dragons αγοράσε η Επιχειρηματίας CherryGums

Το λογοτυπο της esports ομαδας Black Dragons
Το λογοτυπο της esports ομαδας Black Dragons BLACKDRAGONS.COM.BR

Η Επιχειρηματίας και πρώην pro παίχτρια Rainbow Six Siege Nicolle '' CherryGums'' Merhy προχώρησε στην εξαγορά και των υπόλοιπων μετοχών για την πλήρη αγορά των Black Dragons, την esports ομάδα που έχει έδρα την Βραζιλία.

Η Νικόλ είχε δικό της το 50% της εταιρίας και το μοιραζόταν με τον ιδρυτή των black dragons Denis Vidigal da Costa. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο διαπραγματεύσεων, η Νικόλ με τον Ντένις συμφώνησαν. έπειτα από μεγάλη απόσταση απόψεων για το πως η εταιρία μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Η Νικόλ μετά την πλήρη αγορά της εταιρίας, δήλωσε ότι οι στόχοι των Black Dragons είναι να επεκταθούν σε όσα περισσότερα esports παιχνίδια γίνεται, για να ικανοποιήσει όσους περισσότερους οπαδούς, που ακολουθούν πιστά την ομάδα τόσα χρόνια.

Oi black dragons υπάρχουν στην esports σκηνή από το 1997 και έχουν συμμετέχει σε πάρα πολλά τουρνουά ανά το κόσμο, με πολλές επιτυχίες στο Counter Strike Global Offensive και στο Rainbow six siege, εξού και το ενδιαφέρον της Nicole από την αρχή. Το 2018 ψηφιστήκαν ως η καλύτερη esports ομάδα στην Βραζιλία μετά από ψηφοφορία κοινού, στα βασικά βραβεία esports της χωρας, τα Premio.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24. gr για την πλήρη ενημέρωση σας γύρω από τον κόσμο των esports και του gaming.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ